- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem rossz maga az ötlet, de szerintem az jobb lenne, ha a gyártásnál "rakhatnám össze a telefont. Megmondanám hogy ez a típus kell, de ilyen akkuval olyan optikával...stb, aztán megcsinálná az adott cég.
Ott van például a kamera. A mobilnak pont az a lényege hogy mindig ott van, és bármikor megörökíthető pillanat.Ha tudom hogy olyan helyre megyek, akkor viszek rendes gépet (a telefonok azért nem érik el a jobb kompaktok szintjét), ha meg jön egy adott pillanat, akkor tuti hogy nem a jobb optika van betéve.
Akku is jobb ha alapból erősebb, hiszen elindulok, hogy mára elég a kicsi is, aztán jön pár nem várt hívás, és pont aznap többet beszélek, és már nem elég a kicsi akku.
Remélem érthető mit akarok ezzel mondani.
Ha valamire előre készülök, akkor tudok vinni cél eszközt. A mobil előnye, hogy mindig ott van. Az meg megint nem életszerű hogy viszem egy kis táskában a kiegészítőket is hátha kellenek.
-
Ricardo
titán
Arról nem is beszélve, hogy a felhasználók nagy része már azt szóvá teszi, hogy egy mm-t kilóg az optika, és a home gomb is szélesebb, esetleg nem teljesen szimmetrikus az elhelyezése. Erre a piacra akar bejutni egy összelegózott készülék.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, de én nem jósolok jelentős eladásokat a terméknek, legalábbis eleinte. Aztán ki tudja az évek múlásával mi lesz belőle. Valahol el kell kezdeni.
-
Ricardo
titán
Én még mindig fenntartásokkal kezelem ezt a telefont. Nem tűnik helytakarékosnak ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged