Hirdetés
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Biztos jobban belemélyedtél, mint én, de ezt nagyon meredeknek érzem. 3000es akksit 300 mAh-rel tölteni? Nem túl kevés az? Én is úgy tudom, hogy 1 az egészséges arány, tehát ezesetben 3000 mAh a maximum javasolt. Mondjuk egy átlag 2 évig használt készülék életciklusa alatt nem fog ez olyan nagymértékben jelentkezni szvsz, mint ahogyan leírtad. Mármint az akksifáradás. Én jelenleg ütöm-vágom a G2-m akksiját, mert korábban én is mániákusan a teló javát néztem, csak beláttam, hogy felesleges. Nem olyan nagy tétel a csere, már ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak azt akarom mondani, hogy a nagy elővigyázatosság hoz max 10% plusz élettartamot, az meg nem éri meg szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest