- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Den Hadnagy #38 üzenetére
Sztem 3000mAh-s akksit 3A-val tölteni kicsit túlzás, bár tény, h nem végeztem teszteket ez ügyben... Nekem az nem világos inkább, h miért nem került még bele egy készülékbe sem a választható töltőáram. A G2-nél maradva (nekem is az van) a 3000-es akksit éjszakára feltéve töltőre az 1.8A-s töltő baromi gyorsan feltölti, pedig a legtöbb esetben nincs rá szükség.Simán el tudnék képzelni egy opciót ami menüből lenne választható és háromféle áramot lehetne beállítani a töltéshez. Lenne mondjuk egy lassú (500mAh), egy közepes (1-1.2A) és egy turbó (1.8A) fokozat. Ha tudom, h mostantól 8 órát töltőn marad a telefon akkor elég lenne a legkisebb fokozat is ezzel kímélendő az akkut, ha pedig sietnem kell, átkapcsolok turbóra és 2 óra alatt tele van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest