Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy ez nem ettől (vagy nem csakis ettől) függ, sokat nyom a latba a töltő fizikai mérete is. Ezért van az, hogy az emlegetett Samsung forrósodik, mert igencsak kompakt, a Motorola meg nem, mert elég bumfordi, így baja akkor sincs, ha netán a tabletemet töltöm vele 8+ órán át... van elég hőleadófelület.
Mondjuk a Samu becsületére váljék, hogy tölti a telóm, a barátnőm S4-ét, a tabletem, a melóstelefonom, meg a BT füles adapterét is, és még köszöni szépen, jól van.
-
Den Hadnagy
senior tag
Van benne igazság, nekem is feltűnt, hogy a gyári gyorsan tölt.
Amíg nincs arra szoftveres megoldás, amit leírtál, én éjszaka egy ezeréves 800as Motorola töltőt használik, nappalra meg egy 2A-es Samsungot.Viszont nem hinném, hogy ennél akár nagyobb (pl. 3A) kárt tehetne, hiszen az elektronika a telefonban elvileg leszabályoz.
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Biztos jobban belemélyedtél, mint én, de ezt nagyon meredeknek érzem. 3000es akksit 300 mAh-rel tölteni? Nem túl kevés az? Én is úgy tudom, hogy 1 az egészséges arány, tehát ezesetben 3000 mAh a maximum javasolt. Mondjuk egy átlag 2 évig használt készülék életciklusa alatt nem fog ez olyan nagymértékben jelentkezni szvsz, mint ahogyan leírtad. Mármint az akksifáradás. Én jelenleg ütöm-vágom a G2-m akksiját, mert korábban én is mániákusan a teló javát néztem, csak beláttam, hogy felesleges. Nem olyan nagy tétel a csere, már ha egyáltalán szükség lesz rá.
Csak azt akarom mondani, hogy a nagy elővigyázatosság hoz max 10% plusz élettartamot, az meg nem éri meg szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest