MWC 2015: 6000 mAh-s akku és C-típusú USB csatlakozó

Hirdetés

Ugyan a sajtótájékoztatók nagy része már az MWC hivatalos megkezdése előtti napon lezajlott, még azért hétfőre is jutott újdonság, a kiállítás második felében pedig már önmagunktól kell felkeresni a lehetőségeket, ezáltal rengeteg érdekes készülékbe botlunk bele. Ilyen az Innos friss modellje is, mely ugyan egyelőre sajnos csak Kínában lesz kapható, számos előremutató dolgot tartogat, ami miatt érdemes róla pár szót ejteni.

Innos D6000
[+]

A D6000 névre keresztelt, 12 milliméteres oldalszélességgel és 180 grammos tömeggel rendelkező eszköz ugyanis két darab akkumulátort rejteget, van egy beépített, illetve egy cserélhető telep is. Utóbbit működés közben is kiszedhetjük, a belső az elsődleges energiaforrás. A mobil rendkívül hosszú üzemidőt ígér, ráadásul már C-típusú (Type-C) USB csatlakozóval szerelték fel, vagyis sokkal gyorsabban lehet tölteni, mint a normál microUSB-s mobilokat.

Innos D6000
[+]

Más téren sem rossz egyébként a masina, hiszen egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzőt találunk az előlapon, ezt kell a 8 magos processzorral ellátott, 64 bites Snapdragon 615 SoC-nek meghajtania. A rendszer tapasztalataink alapján igencsak gyors volt, a megjelenítő fényereje megfelelő, és a betekintési szögre sem lehet egy rossz szavunk sem. A belső tárhely mérete 16 GB, RAM-ból pedig 2 GB-ot kapott a kütyü, nem maradt el a microSD foglalat sem.

Innos D6000
[+]

Szintén kiemelendő a hátlapon elhelyezkedő, dupla ledes villanóval megtámogatott 16 megapixeles kamera, valamint a két microSIM kártyahely. Adatkommunikációs szempontból a 4G/LTE, az NFC, a Bluetooth, az A-GPS mind-mind megtalálható a D6000-ben. Az európai piacon való megjelenésről csak annyit mondtak, hogy "sosem lehet tudni", pedig tényleg lenne kereslet egy ilyen telefonra az öreg kontinensen is.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés