- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Soha az életben nem volt Apple termékem, és nem is lesz. Tehát nem vagyok Apple huszár, és nem nyeltem be semmilyen marketing maszlagot.
Ellenben mindig előkerülnek a pixel huszárok, akiknek az isten pixelje nem elég. Az ilyenek esküsznek a 30 terrapixeles kompakt fényképezőgépekre, amikben a szenzor a kisujjam körmének a tizedénél kisebb, és olyan silány szoftveres javítást kell ráerőltetni a képre, hogy felismerhetetlen, homályos, hitvány fos lesz az eredmény.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pengwin
addikt
Akkor ettől a "fel bírja dolgozni/nem bírja" vitától elszakadva megkérdezem, hogy szerinted van-e gyakorlati haszna a QHD, 4k felbontásoknak? Van-e lényeges probléma egy jó minőségű 4"-4,7"-os HD vagy 5"-6"-os FHD IPS-TFT kijelzővel? Mert szerintem nincs. Az emberek többségének az ennél nagyobb felbontás ugyanúgy csak benyelt marketing BS lesz, mint a Stevie Wonder féle 300ppi.
A tartalom hiányáról nem is beszélve: nem nagyon láttam még QHD, 4K felbontású filmeket, de minden bizonnyal a méretük is ott lesz, ahol a minőségük, miközben a mobilok tárhelye nem követi a rajtuk tárolt filmek és játékok méretnövekedési ütemét.
Meg az egyébként is siralmas aktív használat melletti üzemidőt ezek a magasabb felbontások drasztikusan vissza fogják venni, valami komoly akksi-technológiai újítás bevezetése nélkül.
Nincs ellenemre a magasabb felbontás, mert az a középmezőnybe nyomja majd azt, ami nekem elég , de kiegészítő fejlesztések nélkül szerintem csak parasztvakítás.Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest