Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Soha az életben nem volt Apple termékem, és nem is lesz. Tehát nem vagyok Apple huszár, és nem nyeltem be semmilyen marketing maszlagot.
Ellenben mindig előkerülnek a pixel huszárok, akiknek az isten pixelje nem elég. Az ilyenek esküsznek a 30 terrapixeles kompakt fényképezőgépekre, amikben a szenzor a kisujjam körmének a tizedénél kisebb, és olyan silány szoftveres javítást kell ráerőltetni a képre, hogy felismerhetetlen, homályos, hitvány fos lesz az eredmény.
-
pengwin
addikt
Akkor ettől a "fel bírja dolgozni/nem bírja" vitától elszakadva megkérdezem, hogy szerinted van-e gyakorlati haszna a QHD, 4k felbontásoknak? Van-e lényeges probléma egy jó minőségű 4"-4,7"-os HD vagy 5"-6"-os FHD IPS-TFT kijelzővel? Mert szerintem nincs. Az emberek többségének az ennél nagyobb felbontás ugyanúgy csak benyelt marketing BS lesz, mint a Stevie Wonder féle 300ppi.
A tartalom hiányáról nem is beszélve: nem nagyon láttam még QHD, 4K felbontású filmeket, de minden bizonnyal a méretük is ott lesz, ahol a minőségük, miközben a mobilok tárhelye nem követi a rajtuk tárolt filmek és játékok méretnövekedési ütemét.
Meg az egyébként is siralmas aktív használat melletti üzemidőt ezek a magasabb felbontások drasztikusan vissza fogják venni, valami komoly akksi-technológiai újítás bevezetése nélkül.
Nincs ellenemre a magasabb felbontás, mert az a középmezőnybe nyomja majd azt, ami nekem elég, de kiegészítő fejlesztések nélkül szerintem csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo mobilcsalád egyik legújabb tagja minőségi külsővel, nagyon jó kijelzővel, és extra hosszú üzemidejével hívja fel magára a figyelmet.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Iphone 13 Pro 128gb
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest