Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• air

nagyúr

válasz Lirion #70 üzenetére

Soha az életben nem volt Apple termékem, és nem is lesz. Tehát nem vagyok Apple huszár, és nem nyeltem be semmilyen marketing maszlagot.

Ellenben mindig előkerülnek a pixel huszárok, akiknek az isten pixelje nem elég. Az ilyenek esküsznek a 30 terrapixeles kompakt fényképezőgépekre, amikben a szenzor a kisujjam körmének a tizedénél kisebb, és olyan silány szoftveres javítást kell ráerőltetni a képre, hogy felismerhetetlen, homályos, hitvány fos lesz az eredmény. :W

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

• pengwin

addikt

válasz Lirion #70 üzenetére

Akkor ettől a "fel bírja dolgozni/nem bírja" vitától elszakadva megkérdezem, hogy szerinted van-e gyakorlati haszna a QHD, 4k felbontásoknak? Van-e lényeges probléma egy jó minőségű 4"-4,7"-os HD vagy 5"-6"-os FHD IPS-TFT kijelzővel? Mert szerintem nincs. Az emberek többségének az ennél nagyobb felbontás ugyanúgy csak benyelt marketing BS lesz, mint a Stevie Wonder féle 300ppi. ;)
    A tartalom hiányáról nem is beszélve: nem nagyon láttam még QHD, 4K felbontású filmeket, de minden bizonnyal a méretük is ott lesz, ahol a minőségük, miközben a mobilok tárhelye nem követi a rajtuk tárolt filmek és játékok méretnövekedési ütemét.
    Meg az egyébként is siralmas aktív használat melletti üzemidőt ezek a magasabb felbontások drasztikusan vissza fogják venni, valami komoly akksi-technológiai újítás bevezetése nélkül. :(
    Nincs ellenemre a magasabb felbontás, mert az a középmezőnybe nyomja majd azt, ami nekem elég :C , de kiegészítő fejlesztések nélkül szerintem csak parasztvakítás.

Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák