- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Hol lehet már kapni, haladjunk már kérem
-
-
Lirion
addikt
Azért sem jó a túl nagy felbontás, mert nagyon beleharap az akksiba.
Ez tiszta sor és normális érv, amit nem is vitatok, mint ahogy azt sem, hogy 5.7"-on megfelel a fullhd felbontás is. De ha megfelelő hardware-rel megtámogatják, a felbontás növelése nem felesleges lépés. Az emberek zöme simán meg tud különböztetni egy 300 és egy 600 ppi-s képet, bár nyilván vannak, akik nem, de nem ők a mérce.Egyébként vicces ez az aksi mizéria, megnéztem pár régi tesztet az 5-6 évvel ezelőtti csúcsokról, azoknál is rendszerint 1-2 napos üzemidőt írtak, intenzív használattal meg max 1 napot. Nekem az a meglátásom, hogy direkt olyan aksival szerelik a mobilokat, hogy azokat naponta (tisztelet a kivételeknek, amiket 2 naponta) tölteni kelljen, így pedig teljesen mindegy, hogy mekkora lesz a kijelző, mert úgyis olyan aksi kerül bele, ami egy napig átlagos használattal bírja hajtani a mobilt..
5.7"-on a fhd több mint elég, és így kapok 386 ppi-t. Nem látok pixeleket
Nézzél meg egy 5"-os hd kijelzőt, azon látni fogsz. De az emberi szem nem pixelekben lát, hiába nem látod már 386 ppi mellett sem őket, attól még ha mellé teszel egy 500 ppi-s kijelzőt, látni fogod, hogy melyik a nagyobb felbontású. A több részlet miatt valóságosabb lesz a kép, ezáltal kellemesebb látvány a szemnek. Persze itt újfent előkerül az a téma, hogy amíg nincs a nagyobb felbontásra megfelelő tartalom, addig a különbséget sem lehet igazán észrevenni (bár hallottam már a fordítottját is, hogy a full hd kép szebben mutat egy full hd kijelzőn, mint egy hd-n és ez nem korrekt összehasonlítás...). -
joey04
titán
A 4" is már olyan, hogy fogásváltás nélkül nehezen kezelhető egy kézzel. Megoldható, de már nyújtózkodni kell. Ez a trend, és az Apple választhat: Vagy marad emberi méretű kijelzőnél és azt adja ami valóban ésszerű választás, vagy beáll a sorba és valóban 4.7 körüli böszmét fog árulni, aminek az égvilágon semmi értelme, mert egykezes használathoz nagy, kétkezeshez meg lehetne nagyobb is, arra még egy Mate sem nagy. De a phablet meg kevesebb embert érdekel, csak azért lett sikeres kategória, mert a samu tolja. Mondjuk ez sem új találmány, anno a Newton is phablet méretű kijelzővel volt szerelve, de azt tudjuk, hogy az a sorozat minden téren megelőzte a korát. A felbontással nincs ilyen gond, ha marad 4-os modell is, akkor biztos nem növelik, ha meg lesz nagyobb, ott meg muszáj. Így aztán a ppi huszárok is megnyugodhatnak. Bár szerintem a mostani készülékemen 5.7"-on a fhd több mint elég, és így kapok 386 ppi-t. Nem látok pixeleket, pedig a munkahelyem 2 évente küld orvosi vizsgálatra, nincs baj a szememmel. És hogy visszakanyarodjunk a topik témájához: Azért sem jó a túl nagy felbontás, mert nagyon beleharap az akksiba. Elég megnézni, hogy az fhd sonyk milyen szar üzemidőt hoztak, a z1c viszont csodás időket tud. A z1c egyébként is egy meglepően átgondolt és jól kivitelezett lépés a sonytól.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Soha az életben nem volt Apple termékem, és nem is lesz. Tehát nem vagyok Apple huszár, és nem nyeltem be semmilyen marketing maszlagot.
Ellenben mindig előkerülnek a pixel huszárok, akiknek az isten pixelje nem elég. Az ilyenek esküsznek a 30 terrapixeles kompakt fényképezőgépekre, amikben a szenzor a kisujjam körmének a tizedénél kisebb, és olyan silány szoftveres javítást kell ráerőltetni a képre, hogy felismerhetetlen, homályos, hitvány fos lesz az eredmény.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Lirion
addikt
Mint ahogy az ideális kijelzőméretet is kitalálta az apple a 3.5"-lal, aztán mégis 4"-os lett a telefonjuk..
A nyomdaipart meg ne keverd ide, ott a 300 dpi határ a tintasugaras nyomtatóknál van meghúzva, nyilvánvalóan azért, mert a tinta nem képes értékelhetően magasabb minőséget adni ennél magasabb dpi-nél. A legjobb minőséget 240-360 dpi között produkálják, a 300 pont a középpont, ezért lett ez a sztenderd a nyomtatásban.
De ha már így belbuzdulva hozol ilyen példákat, arra válaszolj, hogy szkennelésnél miért használ a nyomdaipar messze 1000 fölötti dpi-t, hiszen 300 felett már úgyse látni különbséget... -
Lirion
addikt
Nekem a T-s 3G igencsak akadozik Debrecen-Budapest között a vonaton...
Hja, ezt én is tapasztaltam már párszor. A legviccesebb, hogy az első osztályon a t-mobil adja az ingyen wifit az ott utazóknak néhány járaton.Viszont a mobilnettel az is gond, hogy korlátozott adatmennyiségekkel adják, szóval utazás alatt nehézkes ezzel filmezni. Viszont nyaraláskor a szálláshelyek legtöbbjén már van normális wifi (főleg nyugaton), meg otthon is van, munkahelyeken is, de ott ugye nem lehet videózni..
-
pengwin
addikt
Örülök, hogy ilyen kulturáltan el lehet veled beszélgetni!
"Az üzemidőt nem csak a kijelző, hanem a hardware is nyirbálja."
Valóban, de ha növeled a kijelző felbonbtását, akkor az a hardware-nek is jóval több munkát ad.Nekem is 32Gb-os, Class 10-es microSD-m van, de erre nálunk nincs alternatíva, mert a felhőben tárolt adatokhoz kell a nagy adatforgalmat lehetővé tevő, gyors és megbízható mobilnet. Nekem a T-s 3G igencsak akadozik Debrecen-Budapest között a vonaton... biztos a sok hegy miatt. Nyugaton gyorsabban megy a hálózatok fejlesztése, nagyobb a fizetőképes kereslet és a rendelkezésre álló tőke, viszont Magyarország, kis piac lévén minden jóból kimarad. Legalábbis az első körben. Nem a magyar piacra van szabva a mobilkommunikáció fejlődése, hogy mit ne mondjak.
Üdv, pengwin
-
Lirion
addikt
A tárhely kevésbé gond a mobilokban, soknál már most is 16-32 gb van, amibe lehet még tenni 64-es kártyát is. Mobilon nem tárol senki egy egész filmkönyvtárat, viszont a net javulásával és (főleg nyugaton) az online tékákkal lehet magas minőségű filmeket nézni a mobil kütyükön is, nem feltétlenül kell ezeket helyileg tárolni.
Egyébként a 4k és QHD tartalom-előállítást véleményem szerint a TV-k, monitorok elterjedése sokkal jobban ösztönözné
Hát igen, nem is értem, hogy ott miért nem terjed a nagyobb felbontás.. Nevetséges, hogy egy 42"-os tv-be nem bírnak nagyobb felbontást varázsolni.Jóval több embert hallottam üzemidőre panaszkodni
Az üzemidőt nem csak a kijelző, hanem a hardware is nyirbálja. -
pengwin
addikt
Nekem nem pixeles a HD, bár tény, hogy gyenge a látásom.
Nem vitattam a fejlesztés létjogosultságát, de szerintem már a mostani hardware is kéne, hogy ösztönözze a gyártókat az előrelépésre a beépített tárhely, akksiidő terén. Ameddig ezek nem fejlődnek, addig MOBILeszközökben a magasabb felbontás nagyban korlátozni fogja a mobilitást, ami talán megegyezhetünk, hogy elsődleges szempont egy okostelefonnál. Már a mostani FHD telefonok is vészesen gyorsan tudnak merülni, ha az ember használja és nem csak a zsebében cipeli őket.
Jóval több embert hallottam üzemidőre panaszkodni, mint a HD-FHD felbontás elégtelenségére, viszont elfogadom, hogy van, aki igényel ennél magasabb felbontást, de tessék végiggondolni, hogy ti vagytok többen, vagy azok, akik magasabb üzemidőért könyörgünk.
Egyébként a 4k és QHD tartalom-előállítást véleményem szerint a TV-k, monitorok elterjedése sokkal jobban ösztönözné, mint a hasonló mobileszközöké. A legtöbb tartalom-előállító inkább ezekre épít (még). (És nem, az ilyen TV-k, monitorok nyugaton sem gyakoriak , nem csak itt Csórósztánban )[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Lirion
addikt
Van gyakorlati haszna, ugyanis minél jobban közelít a felbontás a szem képességeinek határához, annál valódibbnak látod majd a képet, ha pedig annak látod a képet, akkor kellemesebb lesz a látvány, javul a felhasználói élmény.
Van-e lényeges probléma egy jó minőségű 4"-4,7"-os HD vagy 5"-6"-os FHD IPS-TFT kijelzővel? Mert szerintem nincs.
Azért, mert nincs vele probléma, még ne jelentsünk már ki olyat, hogy fölösleges a nagyobb felbontás. Az nHD-s nokia 808-at is lehet használni, de attól még jobb lenne hd kijelzővel.
Fura egyébként, hogy pár éve még a hd-re mondta azt mindenki, hogy parasztvakítás, semmi értelme, később meg ugyanezt játszották a fullhd esetében is. Viszont ha egymás mellé teszel egy 300 dpi-s hd kijelzőt meg egy 440 dpi-s fullhd kijelzőt, látni fogod a különbséget. Nem feltétlenül abban mutatkozik meg, hogy a hd pixeles (mert egyébként az, legalábbis nekem, pedig nincs különleges szemem), hanem az összkép sokkal kellemesebb lesz a fullhd-n. Aki ezt nem látja, annak sajnos rossz a szeme és szemészhez kéne fordulnia.de kiegészítő fejlesztések nélkül szerintem csak parasztvakítás.
De ha nem fejlesztik, akkor a kiegészítő fejlesztések se fognak tempósan haladni.
Erről a bugatti veyron jut eszembe, ami elméletig képes 467 km/h-val száguldani, gyakorlatban viszont 415-nél le kell szabályozni, ugyanis a gumik nem bírják ezt a sebességet. Egyszerűen nem gyártottak még olyat, ami 460-nál nem szakad szét, mert minek is csináltak volna.. Na kb. ugyanez van itt a kijelző felbontásával. Minek csináljanak alá vasat, minek csináljanak 4k filmeket, ha nincs is még hol ezeket felhasználni?[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
Akkor ettől a "fel bírja dolgozni/nem bírja" vitától elszakadva megkérdezem, hogy szerinted van-e gyakorlati haszna a QHD, 4k felbontásoknak? Van-e lényeges probléma egy jó minőségű 4"-4,7"-os HD vagy 5"-6"-os FHD IPS-TFT kijelzővel? Mert szerintem nincs. Az emberek többségének az ennél nagyobb felbontás ugyanúgy csak benyelt marketing BS lesz, mint a Stevie Wonder féle 300ppi.
A tartalom hiányáról nem is beszélve: nem nagyon láttam még QHD, 4K felbontású filmeket, de minden bizonnyal a méretük is ott lesz, ahol a minőségük, miközben a mobilok tárhelye nem követi a rajtuk tárolt filmek és játékok méretnövekedési ütemét.
Meg az egyébként is siralmas aktív használat melletti üzemidőt ezek a magasabb felbontások drasztikusan vissza fogják venni, valami komoly akksi-technológiai újítás bevezetése nélkül.
Nincs ellenemre a magasabb felbontás, mert az a középmezőnybe nyomja majd azt, ami nekem elég , de kiegészítő fejlesztések nélkül szerintem csak parasztvakítás.Üdv, pengwin
-
Lirion
addikt
Szerinted ha közelebbről nézed a mobilt, akkor a szemed által érzékelt dpi kisebb vagy nagyobb lesz, mint 530? Ha nagyobb lesz, akkor van értelme a nagyobb felbontásnak vagy nincs?
Mindig, mikor előkerül ez a téma, jön vissza apple huszár, aki benyelte a marketinget, hogy a 300 dpi a maximum, amit lát az ember és kijelenti, hogy a fullhd vagy 4k felbontásnak értelmetlen, miközben még a 4k is csak kb 600 dpi-t jelent 5 colon és 25 centiről még a 900 dpi is elmarad a szem "felbontó" képességétől...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
joey04
titán
És a távolság sem mindegy
na ezt nem fogja fel sok félreinformált, ez a lényeg. a tv piacon is viccesek a 42-es fhd tv-k, amikor még az 50"-hoz is 2 méter körül van az ideális méret, hogy lásd az előnyét a hd felbontáshoz képest.
de mindegy, van aki szerint reziszítv kijelzős symbian telefon kéne 600 ppi-vel.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
"Kb. 550-600 PPI-ig érzékeli az emberi szem a különbséget."
Ez a kijelentés is csak akkor lesz tény, ha valamivel alátámasztod. Ugyanis az Apple retina kijelzője is max. 326ppi. És a távolság sem mindegy, hogy milyen messziről nézed. Átlagos távolságból 300 ppi felett a szem már nem tud különbséget tenni. Tehát várjuk a te véleményed igazolását, mert azt sem tény, csak egy vélemény.
-
Lirion
addikt
A kijelző nagyon okosan nem fhd, hiszen az emberi szemnek ebben a méretben totál fölösleges
Kb. 550-600 PPI-ig érzékeli az emberi szem a különbséget. Ha te igénytelen vagy erre és szívesen használsz pixeles kijelződ, lelked rajta, de a saját szubjektív véleményed nem tény, csak vélemény.
-
kelly416
veterán
Nagyon jól hangzik és a mindennapi használatban tökéletesen elég. Persze a ponthuszároknak semmire sem jó, de nem is nekik készült. Én simán elfogadnám, ha jó áron, biztos garanciával lehetne kapni.
-
Swami
senior tag
válasz AMD Power #44 üzenetére
Azt díjaznám, ha lenne rendes európai változat, mert volt egy s820-som az Etotalk-tól, de annyira tele volt kínai cuccal, hogy inkább eladtam. Ráadásul nagyon laggolt (Novával (is) próbáltam használni, de mindhiába).
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
veterán
Lehet, hogy én vagyok túl kritikus ezzel a készülékkel, de vagy megvenném a P780-at jóval olcsóbban, vagy a picit drágább K910-et brutál hardverrel (S800, 2GB RAM, FHD). Biztosan nem ez lenne az elsődlegesen kiszemelt telefon.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
fi:zi'k
nagyúr
Kár, hogy ekkora tepsi.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Paul119
addikt
-
Neck
veterán
Mi bajotok az MTK-val? Még mindig inkább ezzel adják ki, mint a legkisebb Qualcomm kétmagossal mondjuk...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
C$abi
aktív tag
Jól olvasom, hogy 8MP-es az előlapi optika? Giga-selfie. Biztos elírás, de a telefon nagyon jó lett, és a fémháznak és a 2GB RAM-nak is örülök. Lenovo biztos vett egy bányát, hogy ennyi a fémházas telefonjuk.
-
veterán
4000 mAh , azért nem semmi Mondjuk szvsz Snapival kiadhatták volna...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
helltp
aktív tag
Akárhogy is nézem mag ugyanaz csak nagyobb órajelen, az sgx544 pedig valahol a mali 400mp2 és mp4 között van valahol teljesítményben, nem is beszélve arról hogy az L2 cache is pont 2x annyi a 6589T-ben, ebből szerintem egyértelműen következik hogy a 6589T erősebb.
(#34) raulicio: Ennyi alátámasztás remélem elég. Nem fikáztam a MTK cuccokat, nagyon szimpatikusnak tartom az árpolitikájukat, csak annyit mondtam hogy ezen az áron ez kevés szerintem.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
solaris17
aktív tag
40 nap készenlét? Nem rossz !
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
BatchMan
senior tag
190g az 190g. Könnyű telefont akarok, nem akksitelepet.
-
Bar1
aktív tag
Hátul szép, de túl vastag és elölről nagyon jellegtelen
-
Graphics
Jómunkásember
Igazábol érdekes a Lenovo árazása. Középkategoriát jol lefedi, az alsobol is vannak kiváloak. Árban ezek krrektek.
Felsöbb régio ára viszont erösnek tünik nekünk. Ez pont rossz szegmensbe landol,mert akkor inkább P780, olcsobban.
Illetve az indulo ár mindig magas
[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
Ezt a kijelentésedet mivel tudod alátámasztani? Mert van amiben picit erősebb és van amiben picit gyengébb. A két chipset kb azonos képességű. Annyi, hogy a 89T nagyobb órajelen ad le kisebb teljesítményt... az sgx 544 jobb a mali 400-nál de ez a különbség itt is minimális. Volt ilyen és olyan telefonom is, a mindennapi használatban és az általam kedvelt játékoknál nincs különbség max a 6582 kevesebbet eszik és kevésbé melegszik.
Amúgy meg, aki az MTK chipseteken fintorog, annak annyit, hogy ezek a négymagosok kb a 2 magos karit magos qualcomok szintjét hozzák, kedvezőbb fogyasztással és melegedéssel. Nem a snapdragon 800 ellenfelének szánják és ez az árban is vastagon meglátszik...
-
citkar
addikt
És van Inteles telefonja is, ez itt most nem kérdés.
A problémám, hogy nyerő telefon lenne, csak túl van árazva (szerintem), ennél jóval olcsóbban kapni 6592-es telókat. Persze a minőségi összeszerelés, nagy akku mind növeli az árat...de akkor sem ennyire, ha "drága" telót akar eladni, akkor egy 6592-es belefért volna. Nem azért mert ez használhatatlan, sokaknak bőségesen elég, sőt örvendetes ez a teló...csak ennyiért sok, legalábbis szerintem[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Szép lett, el tudnám viselni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Jeannie
senior tag
Végre valaki a középkategóriában HD-vel, tisztességes mennyiségű memóriával és nagy akksival
A soc-ért kár, de akinek nem fontos a friss szoftver és nem játszik (egyáltalán), annak két évig is elég lesz. -
joey04
titán
A nagy akksi örömteli, de nem szeretem ezt a beszélgetési meg készenléti időben megadott óraszámot. Beszélni nem szoktam sokat a telefonon, és olyan nagyon sok nyugtot sem hagyok neki, szóval inkább a böngészési és videólejátszási idő érdekelne. A kijelző nagyon okosan nem fhd, hiszen az emberi szemnek ebben a méretben totál fölösleges, és ez még rátesz egy lapáttal talán az üzemidőre. Az mtk-nak annyira nem örülök, főleg a 4.2.2 miatt, de ez van. Nem az én készülékem, de nem rossz.
-
citkar
addikt
Kicsit zavarosan fogalmazott:
"hogy MTK csak 4.2.2-ig fejlesztett."
Nem hiszem, hogy egy szoftver alá fejlesztik a hardware-t, inkább arra gondolt kérdéses lesz-e 4.4 Android ezekre a régebbi SoC-okra, mert a 6582 sem mai darab, bár kétségkívül újabb a 6589-nél.Az pedig nem az MTK hibája, hogy a Lenovo sóher volt 6592-es SoC-ra költeni, ami nagyságrendekkel gyorsabb ennél, bár megjegyzem a mindennapokban ez is tömegeknek elég, csak lenne olcsóbb.
(#29) Jeannie:
Szerintem is lenne szükség ilyen telókra, csak ennyiért nem lesz sikertörténet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó pár ember kívánsága teljesült ezzel.. Végre egy minőségi droidos telefon aminek a "vékonyítása" nem ment az akku méret rovására. Szerintem teljesen piacképes a teló.
Élni és élni hagyni
-
helltp
aktív tag
Nem értelek, ha csak erre a SoC-ra gondolsz, erről nem tudok semmit bár nem tartom valószinűnek hogy jön rá 4.4 . De a MediaTeK-nél nem állt le a fejlesztés [link].
(#24) Duliee: hogyhogy mit szeretnék, a 6589T erősebb a 6582-nél, az meg hogy régebbi, semmit sem jelent, a 6572-is újabb a 6589T-nél…
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Strandja?
-
madeec
csendes tag
Úgy tűnik elírás történt: "A készüléket egy 8 megapixeles, ledes vakuval ellátott előlapi, valamint 1,6 megapixeles hátlapi kamerával látták el"
-
Cyberpunk
félisten
Nem egy kecses, vékony jószág, de ennyi még bőven belefér, cserébe jó sokáig elmegy egy feltöltéssel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gyula88
tag
Kar az MTKert de szerintem az ara sem epp a legvonzobb...
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
citkar
addikt
Egyelőre nincs és kérdéses, hogy lesz-e, de a 6589T-nél elindult valami, talán ennél is el fog. Persze amíg nincs a telón semmi se biztos.
(#15) helltp :
Igen, mint írtam néha jobb, de szerintem annyi felárat ennél a SoC-nál nem ér meg, bár persze ez is felhasználófüggő. Nekem a 6589-es SoC fullHD-n is tökéletes a mai napig.(#19) Gyula88:
Miért kár? Mondj 3 rossz dolgot az MTK-ról.[ Szerkesztve ]
-
dreamdancer
őstag
-
helltp
aktív tag
Akkor fogalmazok úgy, hogy fölösleges erőforrás pazarlás. De igazad van aki a pixelsűrűségre veri annak biztos mergéri...
(#11) citkar: a 2gb ram kell bele, nexus 4-emben annyi van, össze se lehet hasonlítani erősebb multitasking esetén az 1gb ramos csodákkal pl 813ix-emmel (vagy hugom sgs3-val).
(#14) air: MTK-ra úgy unblock miért ne lenne? 6592-re tuti kijön.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Mali400MP2 nem lenne képes a FullHD-t meghajtani.
Ráadásul MTK-re nem lesz 4.2.2-nél frissebb Android, nem csak egyelőre, hanem egyáltalán.(#15) helltp
Több helyen olvastam, hogy MTK csak 4.2.2-ig fejlesztett. Ha tudsz konkrétumot, linkeld, légyszi![ Szerkesztve ]
-
papsoka
aktív tag
Vajon miért az előlapi kamera combosabb?
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Nagyon jó az az MTK. A legtöbbnek tökéletesen megfelel és ráadásul DUAL SIM-et is kezel.
Amit feleslegesnek tartok az a 2 GB RAM, a mindennapokban szinte sose szükséges, de az árat jól feltornázza, csak remélni merem lesz 1 GB-os változat is, bár lehet még az is kicsit drága lenne (sőt biztos, hiába jó az akku, ez szerintem túl lett árazva).(#8) kolosanyi és (#9) helltp :
Jó ez a teló, jó, de túl drága.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az akksiért jár a kisötös, de az a Mali 400MP2...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
helltp
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
Komolyan mondom, a Lenovo talán az egyetlen értelmes droidos gyártó mostanában. Nem áraznak olyan idiótán, mint sokan mások és értelmes dolgokra fordítják az erőforrásokat, például akkumulátorra, nem idióta szenzorokra.
Egyébként ez teszik, jó telefon. Alapvetően WP párti vagyok, de ezt elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Igy a cikk alapjan teljesen meggyozo. Foleg a nagy akksi nagyon csabito.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Paul119
addikt
Jaj Mali 400mp2
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
AS
félisten
Ez tényleg egész jó. Hd simán elég ekkora méretben, na meghát ennek a mkt-nek ez bőven elég..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
prolad
addikt
Gyönyörű darab, szuper akku, kár az mtk-ért.
-
b4zsi-
őstag
Ez szép munka. Külsőre abszolút tetszik, de a MediaTek processzorokat nem ismerem, hogy mennyire jelent hátrány a mindennapokban.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Igazán lehetett volna FHD a kijelző, de a teló nagyon rendben van, 4000mAh.
Jó, mondjuk a Huawei 7"-os "telefonjában" 5000mAh van. mAhaha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest