Új hozzászólás Aktív témák

• pengwin

addikt

válasz Lirion #73 üzenetére

Nekem nem pixeles a HD, bár tény, hogy gyenge a látásom. :(
    Nem vitattam a fejlesztés létjogosultságát, de szerintem már a mostani hardware is kéne, hogy ösztönözze a gyártókat az előrelépésre a beépített tárhely, akksiidő terén. Ameddig ezek nem fejlődnek, addig MOBILeszközökben a magasabb felbontás nagyban korlátozni fogja a mobilitást, ami talán megegyezhetünk, hogy elsődleges szempont egy okostelefonnál. Már a mostani FHD telefonok is vészesen gyorsan tudnak merülni, ha az ember használja és nem csak a zsebében cipeli őket.
    Jóval több embert hallottam üzemidőre panaszkodni, mint a HD-FHD felbontás elégtelenségére, viszont elfogadom, hogy van, aki igényel ennél magasabb felbontást, de tessék végiggondolni, hogy ti vagytok többen, vagy azok, akik magasabb üzemidőért könyörgünk. ;)
    Egyébként a 4k és QHD tartalom-előállítást véleményem szerint a TV-k, monitorok elterjedése sokkal jobban ösztönözné, mint a hasonló mobileszközöké. A legtöbb tartalom-előállító inkább ezekre épít (még). (És nem, az ilyen TV-k, monitorok nyugaton sem gyakoriak , nem csak itt Csórósztánban :P )

Új hozzászólás Aktív témák