- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Sajnos nem tudok a kérdéseidre válaszolni, nincs itthon a teló, ezeket pedig nem figyeltem. Ha tudom, majd megnézem, érdekes a felvetés. Különösebben nem izgatott a vaku, ha kellett, jó fényben fotóztam vele.
Több telónál tapasztaltam, hogy a saját kijelzőjén kiváló a képe, de jobb monitoron pocsék. Itt is ez a helyzet, vannak gyenge belső, lakásban készült képek és egészen jó, kitűnő fényben készült remekek. Ez utóbbiak 22"-on is nagyon szépek. Nyilván nem DSLR, de a kategóriájában jó, nekem tetszik. (pl. újabb LG-vel még nem sikerült igazán jó képet csinálnom, csak az Arénával, máig az az etalon, persze az meg nem Android)
-
Vovi1
aktív tag
Bőven elég a meglévő rendszer memória mindenre, bár nem szoktam túl sok programot egyidőben használni. A használható memória 11,7 GB körüli, régen kevés volt, ma már bőven elég. (amióta 16 Gb-os kártyáim vannak, azóta max 5-6 GB-ot használok)
Már korábban írtam, itt az érintő felület a világító csíkon van, nem felette, mint az S-nél. Szerintem logikusabb. Az alsó keret, mely az antenna részt fedi lehúzható! Itt vannak a telefon adatai, pl. imei szám stb, mert a hátlap nem vehető le, valahová be kellett írni. Viszont így egy hibalehetőség lett, idővel kilazul, elveszik. Az U-nál ez cserélhető, különböző színűek vannak.
A kamera igen kiváló, talán teszek fel képet is.
Antutu 5080!
Tesztelésre nem vállakozom, most nincs itthon a kütyü.
-
Frozzy
őstag
ebben ugyan az a ARM Mali400-MP4 gpu van mint a samsung galaxy SII-ben.. kérdéses, hogy ugyanúgy 250MHZ-n üzemel-e vagy esetleg kicsit kisebb fordulaton.. de a mali400-at nézve elég kis durva grafikus gyorsító mostanság.. ezt kapta meg a S3 is csak 400MHZ-s formában sőtt mi több ugyan ez van a Galaxy Noteban is!
-
sdd2
veterán
A grafikai gyorsítóról mást írnak, majd kiderül.
A kameragomb ha nagyon kell megoldom ahogy említetted. Akkor te nem romolsz de én igen
Kíváncsi leszek a kijelzőjére, remélem jö lett. Én is készülékváltással veszem majd meg (szeptember 26 után vehetek) addig meglátjuk az árakat. Te mikor vennéd kb?
Rootal az a memória elosztás szerintem módosítható lesz... -
sdd2
veterán
Kimerítően válaszoltál és igaz mind
A HTC Júniusban lesz elérhető magyar országon és a T-nél is kapható lesz (én is ott veszem). Kijelző méretet nem próbáltam még ilyen feltűnően, SGS2 az még számomra használható így nem hiszem hogy gond lesz az. A P-ben Adreno 220 van míg a HTC Adreno 225-öt használ és abban újabb SoC van (számomra előny mert néha még szegény Mini-t is megakasztom
. Kamera gomb tényleg hasznos funkció (Mini-n igazolódott) bár számomra nem létszükséglet mert a kijelzős fotózás talán még kényelmesebb mint lenyomni a gombot amivel akaratlanul is bemozdulhat. A Sony rendszere tetszik de a HTC Sense felülete már régóta hívogat és most szerintem megadom magam a csábításnak. A kijelző White Magic technológiája nem tudom milyen, az AMOLED szép a HTC-ben és keveset fogyaszt. Nekem is a P volt megjelölve (vagy az Xperia S) míg meg nem láttam a One S-t. Nagyon bejött, tetszetős darab és már ICS fut rajta ami talány előny mert eleve azzal tervezték bár kitudja. ROM-olgatni úgyis fogok előbb utóbb, SE mokolást kívülről fúlyom, most majd megtanulom a HTC-jét. Árban nem nagy az eltérés ( HTC: 150K, Sony: 148K) az a 2K meg nem mérvadó már. Megvárom a tesztet de a One S meggyőzött, ráadásul a teszter is ajánlotta annyira jó. Xperia P-ről nem sokat hallottam eddig de majd akkor ha megveszed és én is a HTC-t megnézzük mit tudnak a kamerák
( Október eleje körül majd megyek fotózni vele
) Majd mesélünk egymásnak melyik milyen. Sony hozzáállása a 2011-es SE frissítéshez is azért kételyes mert megcsinálják bár szarul mert egy GB kernelt tesznek az ICS alá amitől az szar lesz. HTC valamivel normálisabb volt ilyen szemszögből, majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest