- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekka
tag
Szia!
Én nagyon hálás lennék, ha írnál például magáról a konstrukcióról. Mennyire minőségi az alumínium, amit használnak hozzá, milyenek az oldalsó gombok?
Szerintem ezek a fotók teljesen korrektek egy telefonhoz képest
Remélem minél hamarabb megjelenik...én az Xperia S és eközött gondolkodom, tudásilag ez is elegendő nekem, kivitelezésben pedig strapabíróbbnak gondolnám az aluház miatt -
rizso
addikt
Közben még egy apróság, ami talán nem csak engem érdekel: a vakuja milyen? Tudom LED-es villanó van rajta, de telefononként eltér a fénye. Pl. Sensationnek nagyon jó volt a dupla LED villanója, nem szórta el a színeket, nem is volt tőle fátyolos a kép, míg mondjuk egy Skate hideg, kékes vakuval rendelkezik, és fátyolos lesz tőle a kép.
-
-
Jaffa75
őstag
SZia!
S már volt a kezemben (kollégám vett egyet
), annak hibátlan a kijelzője, még akkor is, ha az sgs 2 mellé tettük (fényévekkel jobb mint a samu)!!! Ha jól emlékszem ez pixelszámban némileg elmarad attól, de ha megtennéd, hogy egy szubjektív összehasonlítást vagy véleményt adsz, azt nagyon megköszönném...
! a kérdés, hogy S vagy P legyen
-
Hanon
tag
Hm, csúszik? Végülis ha most belegondolok, ha ez a telefon lesz a választottam, akkor úgyis "bugyiban" fogom tartani, mert ő már nem olyan szépség mint a Neo (akit ebből kifolyólag csak ilyen kihúzogatós tokban tartok). Az meg már nem lesz olyan gáz.
Persze feltételezve, hogy ehhez is kijönnek szilikontokok, de azért remélhetőleg nem csak az S-re és a U-ra fognak koncentrálni a kiegészítősök.
@Apika: butaság, nekem is tetszett az Arc és a Neo is, de az Ion csak egy darab tégla, semmi kreativitás vagy olyan dolog, ami vonzza a tekintetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest