- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekka
tag
Szia!
Én nagyon hálás lennék, ha írnál például magáról a konstrukcióról. Mennyire minőségi az alumínium, amit használnak hozzá, milyenek az oldalsó gombok?
Szerintem ezek a fotók teljesen korrektek egy telefonhoz képest
Remélem minél hamarabb megjelenik...én az Xperia S és eközött gondolkodom, tudásilag ez is elegendő nekem, kivitelezésben pedig strapabíróbbnak gondolnám az aluház miatt -
rizso
addikt
Közben még egy apróság, ami talán nem csak engem érdekel: a vakuja milyen? Tudom LED-es villanó van rajta, de telefononként eltér a fénye. Pl. Sensationnek nagyon jó volt a dupla LED villanója, nem szórta el a színeket, nem is volt tőle fátyolos a kép, míg mondjuk egy Skate hideg, kékes vakuval rendelkezik, és fátyolos lesz tőle a kép.
-
-
Jaffa75
őstag
SZia!
S már volt a kezemben (kollégám vett egyet
), annak hibátlan a kijelzője, még akkor is, ha az sgs 2 mellé tettük (fényévekkel jobb mint a samu)!!! Ha jól emlékszem ez pixelszámban némileg elmarad attól, de ha megtennéd, hogy egy szubjektív összehasonlítást vagy véleményt adsz, azt nagyon megköszönném...
! a kérdés, hogy S vagy P legyen
-
Hanon
tag
Hm, csúszik? Végülis ha most belegondolok, ha ez a telefon lesz a választottam, akkor úgyis "bugyiban" fogom tartani, mert ő már nem olyan szépség mint a Neo (akit ebből kifolyólag csak ilyen kihúzogatós tokban tartok). Az meg már nem lesz olyan gáz.
Persze feltételezve, hogy ehhez is kijönnek szilikontokok, de azért remélhetőleg nem csak az S-re és a U-ra fognak koncentrálni a kiegészítősök.
@Apika: butaság, nekem is tetszett az Arc és a Neo is, de az Ion csak egy darab tégla, semmi kreativitás vagy olyan dolog, ami vonzza a tekintetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest