- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ha eladtam az N8-at, akkor onnantól kezdve bármikor jöhet az új készülék. Sokáig nem szeretném húzni, mert a másodtelefon V3-mal tényleg csak telefonálni tudok, másra igazából alkalmatlan...
Vovi1: látom ezt a készüléket is premier előtt elkezdted nyúzni
Meg tudnád mondani, hogy mennyi a szabadon felhasználható memória? Illetve a három "menügomb" itt is úgy van megcsinálva, hogy nem magára a piktogramra kell "nyomni", hanem a fölötte lévő kis pöttyökre (mint xperia s-nél)? Megmondom őszintén, nekem nagyon furcsa volt a S-nél, hogy nem a csík érintésérzékeny. Illetve a kamera mit tud? Ugyanazt, mint az S, csak 8MP-en?
-
rizso
addikt
Ezek alapján nem Adreno lesz a P-ben. Bár mondhatni mindegy, hogy mi lesz, mert amire használni fogom, arra elég lesz.
N8 előtt SII-m volt, és szerintem egy dedikált kameragombot nem tud kiváltani egy "érintőgomb". Mondjuk androidon még mindig meg lehet oldani, hogy pl. hangerőgombot használd fényképezéshez, szóval éppenséggel a One S is képes lesz hardveres gombos fotózásra, de számomra akkor is pozitívum, ha van rendes kameragomb. Egyébként az új HTC kameraszoftver elég korrektnek tűnik, sok okos "fícsör" van benne - remélem a Sony-ban is legalább ilyen jó lesz.
Mire esedékes lesz a vásárlás (eladom az N8-at, kapható lesz T-nél a Sony), addig talán már az ICS-t is kiadják. Buherálást (pontosabban root, meg főzött romok) nem tervezek, out of the box használni akarom (max az általam preferált programokat rakom fel, de az meg nem buhera).
Kijelzőre nagyon kíváncsi leszek. Azt tudom, hogy a SAMOLED nagyon szép, remélhetőleg a Sony kijelzője sem lesz rosszabb, csak jobb. Kisebb méret, ugyanúgy qHD felbontás, WhiteMagic technológia...Szóval papíron okés, de majd élőben kiderül, hogy mi a hátulütője. Kicsit tartok tőle, hogy iszonyat sokat fog majd fogyasztani. Sensationben is rengeteget evett a kijelző, SII-ben talán kevesebbet.
Meg hát az ár...80-90k-t talán még kiadnék érte előfizuval (aktuális a készülékcsere). Ha ennél jóval drágább lesz (ismétlem: előfizetés hosszabbításával), akkor lehet marad pl. a HTC One V.
Aztán ha kiderül, hogy itt sem lesz 13-14GB körüli szabadon felhasználható memória, hanem 10GB alatt lesz, meg nagyon keveset bír az akksi, akkor alapból elfelejtem ezt a készüléket.
-
rizso
addikt
Nekem is tetszik a One S, de:
- bár mindkettő 16GB nem bővíthető memóriával érkezik, úgy tudom a One S-ben a szabadon felhasználható memória mennyisége még a 10GB-ot sem éri el, míg a P-ben 13GB körül van (hogy mennyire igaz, passzolom, majd megmondják a "birtoklók").- 4,3" vs 4" - számomra utóbbi kényelmesebb. Volt már több 4,3"-es kütyüm (Sensation, SII), meg kisebb kijelzős is, és igen: nekem a kevesebb több. 4" még pont az a méret, amit akár egy kézzel is gond nélkül tudok használni, míg a 4,3" számomra kicsit már kényelmetlen. N8 ugye csak 3,5", de akár ezzel a mérettel is ki lennék békülve.
- kamera: egyiket sem teszteltem még, de gondolom mindkettő hasonló minőséget produkál majd. Egyiknek ez, másiknak az lesz a gyengéje/erőssége. Ami viszont hatalmas pozitívum számomra, hogy a Sonyn van kameragomb. Te tudod jól, hogy elég sokat fotózok telefonnal, így számomra ez tényleg kellemes, hasznos funkció.
- SoC: lehet, hogy papíron erősebb a One S, de nem hinném, hogy a mindennapokban hátrány lenne a Mali400 (ha jól értesültem, akkor a Sonyban az lesz). SII-ben is az volt, és gond nélkül elvoltam vele. Egy benchmark progit sem futtattam az androidos telóimon, ezután sem áll szándékomban. Legyen gördülékeny a mindennapokban, és kész. Öcsémnek "csak" egy Sony Ericsson ray van, ami nem egy erőmű, mégis elég mindenre.
- rendszer: One S itt jobban áll, mert ha minden igaz a P 2.3-mal kerül bevezetésre.
- ár: az utóbbi idők HTC és SE árazásait tekintve szerintem olcsóbb lesz a P. És a lényeg, hogy a T-nél lehessen kapni. A Sony ugye már a hamarosan kapható státuszban van, míg a HTC-ről semmi T-s hír.
Aztán ki tudja mi lesz végül. Az eddigi (szerény) infóim alapján számomra a P egy kiegyensúlyozottabb készülék, de még az is lehet, hogy csalódás lesz a vége. Az is lehet, hogy ha nem olyan lesz, mint amire számítok, vagy túl drága lesz, akkor veszek egy One V-t. Ami bár nem éppen csúcs hardver, de tetszetős készülék (még a hiányai és gyengeségei ellenére is), ráadásul 45-50k lenne készülékváltással, és amire kell, arra talán elég lenne (N8 is használható számomra, annál meg elvileg csak jobb a One V).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest