- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Nem tudom, lehet, hogy csak szerencsétlen helyen jártál.
Mondjuk a Saturn pont egy rossz példa, mert abban, ami itt van, kb csak nokiák meg low budget samsungok vannak kirakva.
Én a Mammutban szoktam nézelődni néha, és ott voda, T és telenor üzletekbe majdnem az összes elérhető telefon kint van és nyomogatható.
Más kérdés, hogy egy ilyen kirakott és agyontelepített, rég újraindított cucc milyen élményt tud nyújtani, mert lehet az csalóka is a rendes gyári állapothoz képest.
De azért minimum egy tesztet és pár hozzá tartozó felhasználói beszámolót érdemes lenne elolvasni vásárlás előtt.
-
Dany007
veterán
Pedig nem olyan nehéz. Ma már szinte minden típusról elérhető tesztvideó. Unboxing videó, meg sima videó használat közben.
Amikor én tavaly tavasszal megvettem az Lg optimus one-t mindennek utána néztem rendesen. Kb 30 perc volt az egész amúgy.
Kinéztem a T oldalán mi kapható azért az árért amennyit szánok rá. Találtam kb 3-4 típust amik specifikációjukban megfeleltek.
Aztán elolvastam mindegyik típus Mobilarénás tesztjét. De még mindig nem tudtam dönteni. Ez volt az első okostelefonom (ha az iPhone 2G-t nem számítjuk).
Ezért megkérdeztem a fórumban, hogy a 4 típusból melyiket ajánlják. Az eredmény egyértelmű volt, de mondták, hogy előfordulhat belassulás.Ezután jön a trükk a dologban. Felmentem a youtube-ra és beírtam a típust. Kidobott vagy 5-10 videót. Megnéztem mi van a dobozban, mit tud, milyen gyors, milyen a menü stb...
És a poén, hogy a boltban vétel előtt direkt kértem, hogy kapcsolják be, hadd próbálgassam egy kicsit. Sim kártyát nem tehettem bele, de nélküle is mindent kitudtam próbálni amit akartam.
Szóval mire oda jutottam, hogy fizetek a készülékért, már mindent tudtam róla. Teljesen tisztában voltam vele, hogy mit veszek, milyen teljesítményű lesz, milyen gyors mire számíthatok.Ennyi. Pofon egyszerű még az átlagember számára is. Már aki képes beírni a google-be a telefon típusát. Amire szükségem lenne a telefonnal kapcsolatban az mondjuk a HD videó felvétel, kicsit nagyobb tárhely, nagyobb méretű és felbontású kijelző. Ezek egyikét se adja a frissítés, így eszem ágában sincs letölteni. Időpazarlás lenne.
Egyébként, ahogy korábban írták, nagyon sokan vesznek csakúgy telefont. Miközben fogalmuk sincs mit tud vagy éppen mik a saját igényeik. Aztán meg a frissítésektől várják a megváltást, a javulást stb... Holott ha az elején elvégzik azt a 30 percnyi keresőmunkát máris tisztában lehettek volna a telefonnal amit vesznek.
(btw ami engem idegesít a jelenlegi telefonok videótesztjében az az, hogy abból a 3 percből 1,5-2 percen át a menüt huzogatják ide-oda. Hogy mennyire smooth, gördülékeny stb...
Ma már ez egy 2 magos telefonnál röhej. Vicc lenne ha pont a menü nem lenne gördülékeny. Mintha a Merci szalonban azt mutogatná az eladó, hogy nézd milyen gyorsan pöccre indul a motor...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged