- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Igen videókat én is néztem dögivel, nem is ezt mondom, hanem azért én szeretném fizikailag is a kezembe venni, az azért mégis más
. De tény videók alapján, és tesztek alapján hoztam döntést, plusz összehasonlító tesztek. Én csak azt mondom, hogy hiányolom hogy nyomkodhassam a készüléket, főleg ha ennyit költök már rá
Igen, boltban megnyomkodhatod mielőtt megveszed, de azért ha akkor úgy látod hogy mégse tetszik, na ezt szeretném én elkerülni
Pontosan így voltam vele én is ahogy írtad, úgy gondolom nem kell nekem a nexus 720ps kijelzője, de azért a választás fázisában örültem volna neki ha megnézhetem milyen is az, megnyomkodhatom.
De aztán meggyőztem magamat, hogy melyik is kell inkább
.
Az hogy a menü milyen ,hát igen. De ahogy pl az Arc esetében láttam nem kell a sima menühöz 2 magos proci
, teljesen elég az 1 mag is. De hát biztos van akit ez érdekel
. Én is inkább sokszor azt nézném miben másabb, jobb/rosszabb, ehelyett mindig mutogatják a nagyjából ugyanolyan menüt, hogy milyen "buttery smooth", stb...
-
Zirowe
nagyúr
Ha tudnád hány ember keres meg azzal, hogy vettek új telefont (általában mindig az alsó kategória legolcsóbbjai) és, hogy számárukra a sebessége szörnyű, és rám bízzák, hogy tegyek vele "csodát".
Ez a fő probléma, hogy sokan nem próbálják ki először amit vesznek, nem olvasnak utána meg ilyenek, csak trendi tapit akarnak, lehetőleg droidot, mert menő, viszont pénz nincs rá, utána meg csodálkoznak, hogy nem felel meg az elvárásoknak.
Nem mondom, vannak telefonok, amiken sokat javít egy frissítés, még ha csak nem is hivatalos, hanem csak cm, de sajnos a piacon lévő telefon típusok legalább 15-20%-a menthetetlen hulladék, amit ki se szabadott volna adni.
Viszont ennél az árszabásnál tuti nem kapják meg a hivatalos frissítést, amivel vmi javulást lehetne elérni.
-
Zirowe
nagyúr
2.3, ha jól volt megcsinálva, érezhető javulást/gyorsulást hozott az alsó/közép kategóriás telefonoknak a 2.1/2.2höz képest.
Általában nem "állapotot" veszünk, hanem támogatást is elvárunk.
Tikakukac: hd2 kivételes helyzetben van, mert teljesen megegyező készülékek jelentek meg a htc-től androiddal és wp7-el, így nem kellett a driverekkel meg a kompatibilitással annyit bajlódni.
Wp7 tulajok annyira elvannak azzal, hogy bezzeg ők minden frissítést megkapnak, erre most szárnyra kapott az a hír, hogy wp8-at nem fogják a 7es készülékek megkapni egyáltalán.
Ha tényleg igaznak fog bizonyulni, elég vicces lesz, és kíváncsian fogom várni a reakciójukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest