Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Bocsi, de én is most vettem új telefont, régi feature-t cseréltem egy sII-re de: említetted hogy az a gond hogy az emberek nem nézik meg milyen sebességű a telefon, nem nyomogatják meg, nem próbálják ki.
No ezzel kapcsolatban: én amikor nézelődtem hogy mit vegyek, nyomogattam volna, csakhogy SII-őt egy boltban találtam csak bekapcsolva (eleve sok helyen nem is volt), ahol ki lehetett próbálni. Elmentem eredeti Samsung mintaboltba is, hogy na majd ott megnézem hogy Nexus vagy inkább SII legyen. Hát egy nagy fenét tudtam megnézni, kibelezett mobil "kagylók" (nem tudok jobb szót rá) voltak csak, még a képernyő helyett is egy kinyomtatott papírlap volt benne
.
Szóval csak SII-őt tudtam megnézni működés közben, saját kezemben (azt hiszem megérdemli a bolt hogy elmondhassam a nevét: egy Saturn-ban), illetve egy Xperia Arc-ot tudtam megnyomogatni még (Arc S érdekelt, de azt se találtam sehol).
Csak annyit akarok kihozni, hogy tény nem nyomogatja/próbálja ki előre a vásárló; de nincs is ez neki megkönnyítve. Persze lehet hogy inkább az van hogy ezt a kategóriát nem szeretik kitenni, mert mindig lehetnek emberek akiknek egy drágább készülék "hozzáragad" a kezéhez... De engem ez, mint vásárlót nem vigasztal különösebben.
Amúgy hogy témánál maradjak, valaki írta az elején, hogy ha hamar kész a frissítés, de a szolgáltatónak még nem tetszik, akkor miért nem teszik elérhetővé független készülékeken: pont a szolgáltatók miatt, ők a legnagyobb vásárlók, ha pedig tudod, hogy a független készüléked hamarabb frissül lehet, hogy inkább azt vennéd ami megint szembe megy a szolgáltatói érdekkel, ezért nem történik ez meg.
-
Dany007
veterán
Erről van szó. Sokan csak vesznek egy olcsó telefont, legyen érintős azt jóvan. Utána meg megy a siránkozás - miután utólag utána néztek - a frissítés után, hátha valamivel gyorsabb lehet tőle a telefon.
Az olcsó telefonokra meg ahogy mondod nem mindig jön frissítés. Tehát ördögi kör bezárult.
Aki meg felsőbb kategóriás telefont vesz az nagy valószínűséggel már bőven megfelelő sebességű. Mire nem elég ma a két mag? Meg a tegra 2-3 meg kitudja mennyi ram?
Jó, lehet, hogy a legújabb mittomén milyen játékot már nem viszi olyan akadásmentesen és jó a frissítés, ami optimalizálja a 2 magot. Meg kap az ember új kezelőfelületet - amit mindjárt második napon átszab egyénire - meg talán logikusabb felépítésű menüket, 1-2 plusz fícsört.
De ez még mindig csak olyan előny ami nem ér meg ekkora hepajtNem rossz ha megvan, de az se számít ha nincs. Ez nekem olyan érzés, mintha az emberek nem lennének elégedettek azzal a telefonnal, amit anno ők maguk választottak ki.
A másik oldalról viszont, én kezdek beleesni ebbe az új Xperia P-be. Ahogy olvasom idén tavasszal fog kijönni első körben 2.3-mal! Amit egyáltalán nem értek. Mért nem lehet a legújabb szoftvert rátenni ha már rég elérhető az is. Sőt, a 4.0 előtt is van pár lehetőség.
Állítólag pár hónappal később jön csak rá az ICS frissítés... Remélem mire eljutok a vásárlásig, addigra már gyárilag is ICS lesz rajta. Na ilyen téren tényleg idegesítő a frissítések késése. De ha már megvettem az Xpreia P-t ICS-sel nem valószínű, hogy áhítozni fogok egy android 5 vagy 6 után. Erősen kétlem, hogy olyan új funkciókkal tudják majd ellátni, amiért egyáltalán érdemes lenne időt pazarolnom a frissítésre. -
Dany007
veterán
Nekem az az érzésem, hogy sok esetben a júzer nen saját elvárásainak megfelelő mobiltelefont vesz, és aztán a frissítésektől várja a "megváltást".
Lásd 2 magos cpu támogatás. Már a megjelenéskor megmondták, hogy tök fölösleges, mert a szoftver ugysem tudja megfelelően kihasználni. Ezek után aki így első körben megvette az magára vessen.Én a kis egyszerű Lg opti one-t nem tartom lassúnak. Haszálom netezésre, videózásra, fénykép, navigáció meg van vagy 30-40 alkalmazás letöltve, abból mondjuk csak 5-6ot használok gyakran. Semmi nem akad, minden reagal elsore. Amire igazan szükségem lenne, az a HD felvétel és nagyobb tárhely. Ezt egyik frissités se adja meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest