Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
szilagyiv #11 üzenetére
az tény hogy túl régóta , viszont örülök hogy talán mégiscsak lesz ebből valami.
szerintem bőven verheti az androidot csak legyen kész végre.Nem kell semmi megjegyezni, szó sincs arról hogy szerintem trollkodnál csak nem voltunk teljesen egy véleményen. Nekem van itthon Inteles meg AMD-s gép is. Android ellen se vagyok bár nálam jelenleg csak 3. Nokiát meg kifejezetten sajnálom hogy jelen pillanatban ott tart ahol ( mondjuk most szerintem elkezd majd erősödni)
-
Bling95
őstag
azért is hangsulyozzák hogy még nagyon kezdetleges állapotba van, android se egyik napról a másikra lett ilyen.
szerintem még bőven be lehet hozni a lemaradás, bár tény hogy már elég régóta húzzák ezt a MeeGo-t.alapból szerintem felesleges hasonlítani egy félkész rendszert egy már megjelenő rendszerhez, amennyit látunk belőle az nekem jobban bejön mint az android ( természetesen ha nem nézzük az hogy még akadozik stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest