- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
szilagyiv #11 üzenetére
az tény hogy túl régóta , viszont örülök hogy talán mégiscsak lesz ebből valami.
szerintem bőven verheti az androidot csak legyen kész végre.Nem kell semmi megjegyezni, szó sincs arról hogy szerintem trollkodnál csak nem voltunk teljesen egy véleményen. Nekem van itthon Inteles meg AMD-s gép is. Android ellen se vagyok bár nálam jelenleg csak 3. Nokiát meg kifejezetten sajnálom hogy jelen pillanatban ott tart ahol ( mondjuk most szerintem elkezd majd erősödni)
-
Bling95
őstag
azért is hangsulyozzák hogy még nagyon kezdetleges állapotba van, android se egyik napról a másikra lett ilyen.
szerintem még bőven be lehet hozni a lemaradás, bár tény hogy már elég régóta húzzák ezt a MeeGo-t.alapból szerintem felesleges hasonlítani egy félkész rendszert egy már megjelenő rendszerhez, amennyit látunk belőle az nekem jobban bejön mint az android ( természetesen ha nem nézzük az hogy még akadozik stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest