- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
szilagyiv #11 üzenetére
az tény hogy túl régóta , viszont örülök hogy talán mégiscsak lesz ebből valami.
szerintem bőven verheti az androidot csak legyen kész végre.Nem kell semmi megjegyezni, szó sincs arról hogy szerintem trollkodnál csak nem voltunk teljesen egy véleményen. Nekem van itthon Inteles meg AMD-s gép is. Android ellen se vagyok bár nálam jelenleg csak 3. Nokiát meg kifejezetten sajnálom hogy jelen pillanatban ott tart ahol ( mondjuk most szerintem elkezd majd erősödni)
-
Bling95
őstag
azért is hangsulyozzák hogy még nagyon kezdetleges állapotba van, android se egyik napról a másikra lett ilyen.
szerintem még bőven be lehet hozni a lemaradás, bár tény hogy már elég régóta húzzák ezt a MeeGo-t.alapból szerintem felesleges hasonlítani egy félkész rendszert egy már megjelenő rendszerhez, amennyit látunk belőle az nekem jobban bejön mint az android ( természetesen ha nem nézzük az hogy még akadozik stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Posta, csomagküldés
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest