Új hozzászólás Aktív témák
-
NGyuri
aktív tag
na, alakul! A Gsmdepo-ba már 90 alatt van 2 év garival!
[link] -
NGyuri
aktív tag
Na srácok, még senkinek sincs?
-
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írta nekem ma a Nokia ügyfélszolgálat:"Tisztelt Uram!
Sajnáljuk, de kérdésére pontos választ nem áll módunkban adni. Az Ügyfélszolgálat forgalmazással kapcsolatos kérdésekben nem illetékes. Az E55-ös készülék várhatóan nyár végével kerül a boltokba, míg az E52-es ősszel.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult."
-
NGyuri
aktív tag
Úgy nézz ki a kamerája sem lesz olyan rossz -persze eltekintve a makró mód hiányától, mert az 5630 is ugyanezt a kamerát kapta és nem rosszak a képek.
[link]
Ja, és ua. 5630 kapta meg először a 600MHz-es procit is. -
NGyuri
aktív tag
hm, én is várom (vártam?) ezt a telót az e66 helyett, de ez a kamerás dolog idegesít. Vagyis, hogy a külföldi tesztek alapján egy nem autófokuszos, az alapmodellekbe szánt kamerát kap.
Tudom ez E széria, de jelenleg csak az E-be vannak részben fémből készült, jól összerakott, nem recsegő modellek.
Így lehet, hogy mégiscsak Samura váltok (i7110).. -
NGyuri
aktív tag
lehet már tudni valamit arról, hogy mikor jelenik meg Magyarországon?
Ez is tud usb-ről tölteni, mint pl. az n85? De akkor minek van az alján egy normál 2mm-es töltő csati is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest