- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebhelyes
senior tag
Nekem FiiO E5-öm volt ilyen mobil fejhallgató-erősítőből, az jót tett a telefon hangjának.
-
aelod
veterán
Jobban szól a telefonom+ poweramp mint a gépem hangkeltője ugyan azon a genius 5005 - 5.1 hangszetten.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Drága nagyon. 3 órás akku? Elemmel használhatóbb lenne. Nekem egy xiaomi piston fülesem van és egy ace4-em Poweramp-al hallgatok zenét és elég jól szól. Nyilván van jobb összetétel telefon+füles de ha jobb hangot akarok akkor nem költök egy ilyen eszközre feleslegesen 15e forintot.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Chevalier
tag
A ciik vègère egy 5-6e ft-os árcédulára számítottam..
einhorn az finkle
-
gergejly
aktív tag
Az üzemidővel jól eltolták ezt. Biztos az aksi a leggyengébn pontja, azért nem is garis.
-
hemaka
nagyúr
Felesleges kacat szamomra. Arra, hogy neha 1-2 oran keresztul zenet hallgassak a mobilommal, azt kibirom enelkul is. Egyebkent sincs az iphonenak szar hangja nornalis fulhallgatoval.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
trepxe
tag
Vitatkoznék... A DAC egy komponens a hang előállításában. ...és ha sz@r a felvétel? Akkor lehet bármilyen jó a DAC.Ugyanilyen fontos komponens az erősítő. A mobilokba épített erősítők zőmének torzítása a kivezérléssel szinte négyzetesen növekszik. A zene egyik legfontosabb komponense a dinamika és az meghal a mobilokon.. Elviekben is van jelentősége egy ilyesmi cuccnak, jóllehet a belépőkategória semmiből sem a legjobb. Azonban elég kicsinek látszik, tehát zavarni nem nagyon fog, míg egy ilyen cuccot leginkább azért vesz majd meg valaki, mert megtolja a mélyet...:-(
-
lambda5
tag
Most tényleg... 2015-ben agy analóg fejhallgató erősítő mobiltelefonhoz ? .. DAC nélkül ?!
Akinek minőségi DAC van a telefonjában, annak ez felesleges (inkább egy nagyobb érzékenységű minőségi füles)..
Aminek meg eleve vacak a hangja, na... az hallgathatja hangosabban.. Vicc..[ Szerkesztve ]
...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
boncser
aktív tag
Egy újabb felesleges eszköz...már bocs de szerintem ennek nem sok értelme van, pláne ennyiért.
Akit érdekel a hangminőség eleve egy jobb telefont vesz, az meg megtud hajtani egy átlag fej-fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...