- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jalapeno
lelkes újonc
Na egy kis zenehallgatás után a következőket vontam le saját magamnál.
Youtube-on a hangfalok úgy szólnak mint valami olcsó pár ezres hangfalak lennének és időnként zeneváltásnál hirtelen elkezdenek hangosan zúgni. (gondolom benne lehet hogy nem teljesen vannak jól elhelyezve a vezetékek)
Netflix esetében használhatatéan, ott csak zúgnak.
Viszont spotify esetében, mind a tv, mind a hangfalak tökéletesen szólnak rendes hangerőben, ebben az esetben tényleg jó a hangzása. -
Jalapeno
lelkes újonc
Mai nap beszereztem a dolgokat.
Egy ilyen konverterre megy a tv-ből az optikai kábel:
[link]
Innen egy RCA-RCA kábel megy a hangfalak felé.
Ehhez szereztem be 2 ilyen átalakítót:
[link]
A TV-vel együtt szól, sajnos a távirányítóval ebben az esetben nekem se megy az hogy a hangfalakat is tudjam halkítani-hangosítani és a hangfalakat is úgymond halkabbnak érzem, mint ha valahogy a teljes hangerőre nem tudnám állítani csak a tv-t. -
Jalapeno
lelkes újonc
Félig meddig értem, néztem más konvertereket is.
A tv-nek van optikai hang kimenetje. Viszont a hangfalaknak ugye aux kimenetjük van. Nem akarok hülyeséget mondani de akkor az rca egyik részét az egyik, másik részét pedig a másik hangfalba dugom, akkor elviekben az stereoként fog megszóllalni? -
Jalapeno
lelkes újonc
Bluetoothon mindig minden tökéletes, csak hát egy hangfal a tv-hez képest szerintem gyengébben szól. A wifire csatlakozással szenvedek folyton, van mikor sokadik próbálkozásra nem esik szét az egész, de hát addigra sikeresen meg is őszülök.
A spotify-on mikor kiválasztom az egyik vagy másik hangfalat akkor jön ez az egész, mint ha fél másodpercenként egy másodpercre megállítanám az adott számot és elindítanám újra.
Igen, el is olvastam minden hozzászólást itt. próbáltam is értelmezni pont a te verziód, ami tetszett is, mint pl itt - gondolom pont erre gondolsz -Csak hát sajnos kicsit analfabéta vagyok ehhez. Ha beszerzek egy ilyet. Akkor ehhez milyen kábeleket kéne beszereznem, hogy stereoban szóljon?
-
Jalapeno
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy M4 és egy M3-as gazdája vagyok.
az lenne a problémám, hogy valahogy időnként rájön hogy a spotifyon fél másodpercenként elmegy a hang és visszajön. Ilyenkor akár resetelem, akár kihúzom, kikapcsolom, a probléma fenn marad. Az alkalmazásában a saját zenéket nem tudom elindítani és ki is lép belőle automatikusan. Így ergo stereo használatára kb nincs más opcióm. (ez az eset elég régóta fenn áll jelenleg, így már az eladásuk is megfordult a fejemben)
Azóta beszereztem egy új tv-t, aminek szerencsére önmagában is elég jó hangja van.
Viszont kérdezném, hogy más nem tapasztalt hasonló problémát és ha igen, talált rá valami megoldást?
A másik kérdés, hogy lenne-e valamiféle lehetőség kábelesen összekötni a tv-vel a két hangfalat, úgy, hogy azok sztereóban szóljanak és mellettük a tv hangja is megmaradjon. Lehetőleg úgy, hogy a tv távirányítójára reagáljanak a hangfalak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két darab GGMM M3-as hangfalat kaptunk kipróbálásra, a kidolgozás minősége remek, a hangminőséggel sincs komoly probléma, a szoftver viszont még némi fejlesztésre szorul.
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest