- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért ha van egy márkád és ha kihoz egy új terméket, sokan rámozdulnak a cserére. Ha a meglévőt gond nélkül eltudja adni, és jónak tartja az adott márkát, szívesen választja ugyanúgy azt. Ebből profitál a gyártó. Másod körben, ha a használtat megvásárló is netán elégedett, talán a következő új lesz és ugyanaz a márka. Ebből is profitál a gyártó.
De ha valahol szakad a lánc, már gond lesz.
Használtként, hogy mit veszel, az már érdekes. Én legalábbis kategorizálok. Igyekszem az összeset kiválasztani elsőre. Aztán nézem melyik esik ki valami miatt (ár, minőség stb), ami marad, abból sorrend készül az alapján, hogy mit kapok a pénzemért. Ha nagyjából mind tudja ami nekem fontos, akkor egyértelmű, hogy az ár és a támogatottság dönt. De használt piacon nekem másodlagos az, hogy mennyi volt újként, ha ugyanazt egy másik 70%-os árban adja.Az, hogy meddig húzza a HTC.. Nem tudni nyilván, nem látunk mindent. Ahogy a Motorola "eltűnt", vagy a Nokia, ez is járhat így.
-
törölt tag
Akkor nézd:
Nem vettem soha samsung telefont, egy galaxy core prime-om volt, céges, de nem használtam. Két kártyám volt, P70 volt használva. Nagyon szerettem. samsungot 1 hét alatt szinte eladtam, jó, tényleg új volt.
Na de milyen és mikori. Kollégák szívtak vele rendesen.
Szóval ha megnézem, hogy mennyiért mennek az U11-k, elgondolkodom, hogy vegyek-e, újat esetleg most vagy később? Nem.
Akinek van és elakarja adni, de nem tudja, mert annyiért márkanevet kap és valljuk be, nem rossz az s8 és +.
Na most hiába veszek egy 220-270-es csúcs gépet, ha nem tudom eladni. Legközelebb úgy fogom kerülni, mint szűz lány a leányneveldét.
De ha használtként veszek HTC-t, nekem se jön be, jöhet az eladási mizéria és a szívás.
Összefügg sajnos.
Akkor még nem is beszéltünk pl. a Mate 10 Pro-ról. Nem egy gyenge készülék, árban a többi csúccsal kb egy szinten. Mennyiért mennek használtan? 160-170k. De elmennek.
U11+ ugye a zászlós most HTC-nél még. 230-270K között az új ára. Használtan mennyit adnál érte?
Ha Tiéd lenne újként és Te akarnád eladni, eladnád annyiért, amennyit mint vevő kiadnál érte?Látod azért ezek összefüggnek. Ha keresett egy modell újként és használtként is, akkor jobban fogy újként is, több pénze lesz a cégnek.
-
törölt tag
Valóban nehéz mondjuk a Samsunggal versenyezni, egyrészt azért amit írtál, másrészt, mert tavaly pl. minden második ház fala az S8 -as párossal volt kiplakátolva..
ezzel szemben HTC marketing, mint olyan, nem nagyon létezik ugye.."Én nem látok egyértelmű párhozamot egy telefon cég hanyatlása és annak termékeinek használt ára között."
Biztos, hogy van, még ha nem is olyan egyértelmű. Az irreálisan magas árazás a középkategóriában még azokat is elriasztja, akik egyébként szimpatizálnak a gyártó termékeivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest