- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #65 üzenetére
Jó. De itt nem teljes jogu felvásárlásról volt szó. Sőt nem is igazán felvásárlásról. A Google kapott a Htc-től a pénzért. Egy telefonért sőt hát végül is bármely Hardware-ért, amely alig használt, granciával rendelkezik, a teljes vételárból engedni 20k-t szerintem korrekt dolog. Ha nem viszik, akkor vagy nincs kereslet, azt nagyon sok minden befolyásolja, is sajnos ami a legrosszabb az emberek nagy többsége már ezt az engedményt jelentéktelennek veszi, sokan azt mondják inkább legyen rajta pár karc de átlag ár alatt. Minden az alatt hogy mondhassa, milyen jó vételt csinált. Plusz az a 20k relatív kevés, inkább meg veszi boltba. Ha el akarod adni, jobb ha felkészülsz türelemmel, ki várod az embered, ki várod míg a tied lesz a hírdetések között a legmegbízhatóbb megoldás.
Ez az ár szint amúgy necces. Itt már ha tollpárnát arulsz is el gondolkodik hogy 160k mire is? Tű hegyesen rá vannak koncentrálva. Jó magam is meg szerintem ha meg kérdezed a mobillal foglalkozókat, el mondják hogy már nagyon régóta nem hoz akkora profitot a komolyabb telefon. Sokkal jobban pörög a kisebb kategoria is mint pl ezek pofásak polcon jól nézki, Brand is. Na már aki tudja mi az hogy Htc. Mert valamelyik nap egy fiatal lány ugy vélte a telom, valami Eb*y-os, Samsung copy. Nem is mondtam rá semmit
-
törölt tag
Google kapcsolat: hááát, emlékezzünk motorola üzletre. Mi lett belőle? Eladta Lenovonak. Oké most van Lenovo motorola. Mennyire moto, az igazi? Nem tudom. Az az aksi amiket benyomnak,,, nem venném meg, még a moduláris mizériával sem.
Persze van mindenhol kisebb-nagyobb hiba. Nem ez a gond, hanem a sorozatos bakik. Egyik széria a másik után. U11 jó irány, de még ahhoz drága, hogy kirántsa őket a gödör aljából.
Mindegyik esik használtan, igaz. De a lesajnált Oneplus 5T 3 hónaposan 160k (8/128GB) újonnan meg 180k körül. Azért nem olyan rossz ártartás.
Nem egyszerű az biztos. Van egy elég jó kis TV-m, beárazták 140-re itt. 120-ért tettem ki, nulla érdeklődés. Ok: annyiért 4K tv-t kapokmáá. Igaz nem tudja kihasználni, de akkor is 4K. Igaz 1 + 1 csati van rajta. eléégaz.
Ez van
Ha elakarom adni, bukta mint állat áron tudom, ha elakarom -
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #59 üzenetére
Lényegében amúgy igazad van sok helyen. Az biztos hogy, az értékállóság Htc-re sem lesz igaz sem, egyébként egyik gyártóra sem. Ha saját termék nem üti le, le üti más gyártó más termékkel. Ez ilyen. Most meg hogy, mindenki be jelentkezett sd845-re méginkább. De ez nekünk lényegében jó hiszen azért veszünk, elsősorban telefont hogy használjuk nem hogy, azt figyeljük mikor hogy stagnál a világpiacon. Ha végignézzük az U családott látható jóval szélesebb felületet fed le. Így gondolom a Desire sorozat is legenda maradnia kell, de jól néznénk ki ha egy Desire ütne teljesítményben egy U-t így ez lett belőle. Szerintem semmi olyan gond nincs a Htcnél ami aggodalomra addna okot egyenlőre. Meg született egy Google-ös kapcsolat is az se hülye, döglött lovat nem etet. Mert azzal az a baj hogy már nem szalad.
Tényleg meg van minden amit irtak itt is, szerintem is jó az irány. Biztonsági frissítésről meg annyit hogy ha nincs panasz nem görcsölök. Igazából én gyártó lennék, írnám lelkesen ha juzerek ettől boldogok . Csinálnék rutin ellenőrzés küldenék smile-t ide oda el rejtve átirom a dátumokat verzió számot azt kész is. 😊 Mert igazából a biztonsági frissitések valódi tartalmának jelenleg elég nehéz utána nézni amit a gyártók azzal magyaráznak hogy azért biztonsági frissítés. 😊
-
törölt tag
A múltból nem lehet megélni. Építkezni lehet.
Ahogy írtam is volt pár HTC modell itthon. De amikor 3 hónap után a festés elkezdett lejönni róla, mikor a tojást sütni lehetett rajta, akkor ez a vonzalom elmúlt.
MDA Vario. Mond valamit? Na az volt az első.
Nem a marketing a legnagyobb probléma, ez már csak következmény.
A folyamatos veszteséges termelés. Lehet arra gondolnak, hogy még most is 3-4 szereplős a piac?
Nyereség kell, hogy legyen innováció, support ÉS marketing.2017-ben ötödével kevesebb eladás.
2016-ban 2.6 milliárd bevétele volt
2017-ben 2,1 milliárd. Utóbbi 13 év leggyengébb eredménye.
A mérleget nem találtam meg, de nem gondolom, hogy pozitív lenne.Itt vannak a problémák, évek óta. Amit sajnálok, mert tényleg jókat csináltak. Régen. Aztán meg elkúrták, nem kicsit, nagyon. Hangoztatták, hogy prémium, ezért ilyen drága. De a tapasztalat mást mutatott. Ezen kell változtatni. Hogyan? Nem tudom, de azt gondolom, hogy kell egy középkategóriás mobil, ami követi a friss trendet, és olcsó. (értsd kínai mellé vagy alá megy) és egy minőségi felsős. DE minőség tekintetében alkalmazni kellene a prémium tartalmat is. Nem egy év alatt cseszték el, nem is egy modell, amivel helyre lehetne hozni.
-
Bossi
őstag
válasz
#32577792 #59 üzenetére
Nem akarok egy -Kínai céget sem fikázni, mert szépen haladnak, de a HTC már akkor PDA-kat gyártott magasan jó sőt legjobb minőségben amikor ezek a cégek még alagsorban sem léteztek...
És minőségben, optimalizáltságban a HTC mindig is jó volt... a marketing ami 0 náluk.sajnos. -
törölt tag
Megírtam a választ, de karbantartás lett közbe...
Az megvan, hogy mit fejtegettem? Azt, hogy miért tart véleményem szerint ott a htc, ahol.
Sehol nem szidtam u11-et. Sőt, olvasd el mit írtam róla.
Premium: azért mert egy gyártó azt mondja, nem jelenti azt, hogy az is.
Oneplus: 6/64 499EUR, kezed alá szállítva, nincs igazából nyűgje, 556EUR a 128-as verzió. Kinai? HTC? tájváni? Mennyi is az U11+? (mikori a biztonsági frissítése a HTC jelenlegi csúcskészülékének, nekem valami novemberi információm van, ez support? 2 éves gagyi kínaimnak 2018. január)
Ja, tudom, nem fontos az
Nézd meg mit alkottak kínaik a legújabb repülőjükkel?
Ennek ellenére ezek voltak a családban: mda varió, desire bravo, valamelyik M széria, na azóta egy sem. Most gondolkodom u11-en. Ha így halad, beesik 100 alá garival. Naaa ez a probléma. Aki újonnan kipróbálja, kicsengeti az árát (kinek mi sok vagy kevés)aztán szív azzal, hogy ingyen kell eladnia, nem fog még egyszer venni. Mi lesz ebből? Amit fejtegettem: veszteség, nem kevés, sok. Mit fog okozni a veszteség? Bezárás, felvásárlás? Az is lehet. Lesz pénz javítgatni a hibákat, frissíteni? Döntse el mindenki magában -
BenHans
addikt
válasz
#32577792 #38 üzenetére
Az megvan, hogy az U11 4/64GB 539.10€ (~170k Ft), 6/128GB 620.10€ (~195k Ft)?
Az U11+ 6/128GB pedig 719.10€ (225k Ft).
Mindez a hivatalos gyártói weboldalról rendelve, ingyenes HTC Club reg. után két év hivatalos gyártói garanciával az ár pedig incl. VAT...Húúúú, de drága!
A minőség, a szoftver support, a kiváló optimalizáció és az innováció is megvan, köszönik szépen még mindig mutat egy fityiszt sok konkurens terméknek gyorsaságban és memóriakezelésben. Plusz kamera tekintetében is szépet sikerült alkotni az U11 esetében.
Persze lehet úgy gondolkodni, hogy az Edge Screen innováció az Edge Sense meg nem, de míg előbbi funkcionalitása szűkösebb és sokakat zavar kényelemben vagy egyéb módon, addig utóbbiban több lehetőség van, nincs kihatással a megjelen(ít)ésre, és ha nincs rá szükség kikapcsolható.Persze nem ártana a cikkben szereplőknél valamivel átütőbb alsó kategória, de mondjuk 100k körül az U11 Life 4/64GB 350.10€ (~110k Ft) nem rossz ajánlat. Azt a hibát ne kövessük el, hogy egy új középkategóriás modell árát hasonlítjuk egy előző évi xy készülékhez.
Aki a SoC miatt van kiakadva, az vegyen a kezébe egy One M7-et full gyári rendszerrel és csodálkozzon rá, hogy még mindig hajtépés nélkül gördülékenyen használható idestova 5 éve. Szemben pár akár egy évvel fiatalabb konkurens termékkel. Van összehasonlítási alapom, bármikor hozzá tudok nyúlni...A OnePlus nem egy kategória az U11-gyel és U11+-szal. A hivatalosan Európában nem jelenlévő kínaiakat (Xiaomi) ne soroljuk ide, mivel megvan az oka amiért még ilyen formában olcsóbban tudják adni a telefonjaikat.
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #56 üzenetére
Én meg azt hogy ennek az ára is be zuhan. Váltja a régebbi megoldásokat. De nehéz nem is lehet, meg érteni a Htc üzlet polikiáját. Csak arra emlékszem ugyan ezt egyszer már végig futottuk pl a Samunál. Ezt a telefont már minek ? Ezt már kinek? 😁 Nem ment bele tönkre senki sem.
-
-
törölt tag
-
Bossi
őstag
Arról nem is beszélve, hogy pár hónapja volt nálam pár napra egy jópár éves HTC One m7 (2013-as) és tényleg a mai napig gyors ezt kevés gyártó készülékéről lehet elmondani...
-
törölt tag
Azért ha van egy márkád és ha kihoz egy új terméket, sokan rámozdulnak a cserére. Ha a meglévőt gond nélkül eltudja adni, és jónak tartja az adott márkát, szívesen választja ugyanúgy azt. Ebből profitál a gyártó. Másod körben, ha a használtat megvásárló is netán elégedett, talán a következő új lesz és ugyanaz a márka. Ebből is profitál a gyártó.
De ha valahol szakad a lánc, már gond lesz.
Használtként, hogy mit veszel, az már érdekes. Én legalábbis kategorizálok. Igyekszem az összeset kiválasztani elsőre. Aztán nézem melyik esik ki valami miatt (ár, minőség stb), ami marad, abból sorrend készül az alapján, hogy mit kapok a pénzemért. Ha nagyjából mind tudja ami nekem fontos, akkor egyértelmű, hogy az ár és a támogatottság dönt. De használt piacon nekem másodlagos az, hogy mennyi volt újként, ha ugyanazt egy másik 70%-os árban adja.Az, hogy meddig húzza a HTC.. Nem tudni nyilván, nem látunk mindent. Ahogy a Motorola "eltűnt", vagy a Nokia, ez is járhat így.
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #46 üzenetére
Ez igaz, csak a használt telefont nem a gyártónak fizeted hanem a tulajdonosának, így a gyártó maximum annyit kaphat hogy megtetszik az embereknek a használt készülék és a következő telefonját ujként, ugyan ettől a gyártótól veszi. Nem nyilván én sem. Ha vennél 270ért egy telefont és elakarnád nekem adni nem fizetném ki a teljes árat mert amint ki bontod onnantól használt és az a relatív reálisnak gondolt ár külömbségért aminek az irány adója durván a használt piaci ár. De ez mindennel így van nem csak a telefonokkal. Figyelj uj még az u széria a legtöbb garis még szinte. Meglátjuk mi lesz az biztos régóta van Htc-m, attól nem kell tartanod hogy egy komolyabb darabot nem tudsz el
adni, egy fan előkerül innen onnan 😊 Márkákra már nem térek ki, teljesen össze keveredett minden, és inkább a kereslet, a köznyelv az ami ma mérvadó, hátérbe szorítva sokszor a minőséget. Ezért is tudod olyan mély gyökeret verni a sok kétes Kinai gyártó. -
törölt tag
Akkor nézd:
Nem vettem soha samsung telefont, egy galaxy core prime-om volt, céges, de nem használtam. Két kártyám volt, P70 volt használva. Nagyon szerettem. samsungot 1 hét alatt szinte eladtam, jó, tényleg új volt.
Na de milyen és mikori. Kollégák szívtak vele rendesen.
Szóval ha megnézem, hogy mennyiért mennek az U11-k, elgondolkodom, hogy vegyek-e, újat esetleg most vagy később? Nem.
Akinek van és elakarja adni, de nem tudja, mert annyiért márkanevet kap és valljuk be, nem rossz az s8 és +.
Na most hiába veszek egy 220-270-es csúcs gépet, ha nem tudom eladni. Legközelebb úgy fogom kerülni, mint szűz lány a leányneveldét.
De ha használtként veszek HTC-t, nekem se jön be, jöhet az eladási mizéria és a szívás.
Összefügg sajnos.
Akkor még nem is beszéltünk pl. a Mate 10 Pro-ról. Nem egy gyenge készülék, árban a többi csúccsal kb egy szinten. Mennyiért mennek használtan? 160-170k. De elmennek.
U11+ ugye a zászlós most HTC-nél még. 230-270K között az új ára. Használtan mennyit adnál érte?
Ha Tiéd lenne újként és Te akarnád eladni, eladnád annyiért, amennyit mint vevő kiadnál érte?Látod azért ezek összefüggnek. Ha keresett egy modell újként és használtként is, akkor jobban fogy újként is, több pénze lesz a cégnek.
-
törölt tag
Valóban nehéz mondjuk a Samsunggal versenyezni, egyrészt azért amit írtál, másrészt, mert tavaly pl. minden második ház fala az S8 -as párossal volt kiplakátolva..
ezzel szemben HTC marketing, mint olyan, nem nagyon létezik ugye.."Én nem látok egyértelmű párhozamot egy telefon cég hanyatlása és annak termékeinek használt ára között."
Biztos, hogy van, még ha nem is olyan egyértelmű. Az irreálisan magas árazás a középkategóriában még azokat is elriasztja, akik egyébként szimpatizálnak a gyártó termékeivel
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #43 üzenetére
Samsung-al, Lg-vel, stb, nehéz versenyezni. Annak idelyén is előnye volt a Htc-vel szemben, már csak a kommercionális név miatt is, de meg is érdemelten mint pl az S2 annó. A házi asszony Samsung micróba pakolja a kaját, Samsungal mos , főz, persze jól működik, név ott is. Nyilván a telefon is menni fog. Erre jön ebből is adódóan a szolgáltatok érdeklődése, szórása a piacon. Akkor is csak az vett Htc-t aki tudta mit vesz. És hát szép számmal lehet felsorolni a Samsungtol is olyan telefonokat amikben irreálisan alacsony szintü Soc volt. Használtan is jobban mennek. Én nem látok egyértelmű párhozamot egy telefon cég hanyatlása és annak termékeinek használt ára között.
-
törölt tag
Az csak egy rész a dolognak, hogyan sikerült. A másik része a támogatottság. Ismerjük ezt a Lenovo kapcsán is
Ha még oda is tesszük S8 mellé, azért valljuk be, a kettő ismertsége, elfogadottsága, támogatottsága, fényévekre van a HTC-től. Ha használtan akarsz eladni egy S8-at, megy egy U11-et, hát bizony ott is van különbség.
Most eladtam pár elfekvő újszerű telefonom. Elsőre egy Samsung ment el, nem is rossz áron, a P70-A nehezebben, majdnem ugyanannyiért.Sokan úgy vannak vele, hogy inkább egy problémamentes csúcs, ami nem baj ha nem olyan prémium érzet, de gond nem igazán, ha van, van támogatás.
Mondom ezt annak ellenére, hogy a kiszemeltek között van az U11 is, mert árban most jó vétel használtban, de lehet U11+ lesz, kintről 600EUR körül zsír újat tudnának, bár van egy hely, ahonnan 550-ért is van.
Tényleg vége
-
Matada2.3
veterán
Jól néz ki a cucc, a 450-is okés, de hogy 3000mAh alatt kap aksit egy 6"-os LCD panel, az érthetetlen. Az árára kíváncsi leszek.
-
elmepocok
tag
Az a poén a HTC-ben, hogy magas áron nyit, aztán fél év alatt bezuhan a felére, mert nem veszi senki. Úgy már alternatíva.
-
törölt tag
válasz
#98880768 #37 üzenetére
Lehet nem kéne, de mozognak.
Mondjuk azt kéne tenniük, mint Oneplus gyártónak. Nézd meg az 5T-t pl.
500/560EUR a 64/128GB-os verzió. 2 év hozom/viszem garival, elég egyben a készülék, igazi problémák nélkül, és ha jól tudom rendes support is van.
Ezzel szemben az U11 +500EUR (majdnem 600 is), aztán az U11+ meg... Na azt inkább hagyjuk a maga +700EUR árával.
Vicc kategória. Ha megnézzük a használt piaci árakat, azt látni, hogy oneplus tartja és viszonylag gyorsan elviszik őket. A HTC U11 meg 16-18hó garival 110-120-ért elmegy, 5T 140 alatt nem igazán.Szóval valamit nagyon nem jól csinálnak, nem véletlen a mélyrepülésük évek óta. Kérdés meddig hajlandóak a veszteséget finanszírozni, mert láthatóan nem tudnak úrrá lenni a helyzeten.
-
törölt tag
"csak a felső kategóriára tették oda magukat"
Ez így van. Régóta azt gondolom, hogy nem is kellene alsóbb kategóriában mozogniuk, pláne ilyen abszurd árazással..
Volt alsókategóriás HTC-m baromi drágán, már a tudásához képest, viszont amennyire emlékszem igen jól össze volt rakva, de ebben az ársávban nem nyerő a prémium anyaghasználat, ha ezért másfélszer annyit kérnek el, mint a konkurens a hasonló tudású eszközeiért
márpedig úgylátom ebből nem akarnak engedni a tájvániak.. -
Divinity
őstag
Az M7 2013-as készülék. Az vert mindent akkoriban. Jó nagy plusszuk volt. Azóta kezdtek csökkenő tendenciát mutatni sajnos.
Tehát 4 éven át csökkentek de attól függetlenül ez a feltételezés abszurd.
Azért egyes gyártók sokkal több eszközt dobnak piacra mint a HTC.
Valamint mindig is minőségi készüléket gyártottak, bár igaz csak a felső kategóriára tették oda magukat de ez a kijelentés távolabb nem is állhatna a valóságtól. -
batai15
félisten
Gg htc.
-
forgonati
őstag
Nincs notch? WTF?
-
Navaze 2
tag
A barátnőm Sd400-al szerelt Htc Desire-t használ. 2gb rammal. Eleinte nevettem rajta, főleg hogy egyébként, sokkal erősebb Huawei P8-ról cserélt. Tökéletesen elégedett, úgy hogy egyébként a telefon memoria szemétmentesítése számára valami idegen fogalom. Ki próbáltam ezért én is az életet sd400-al, merészebb voltam 1gb rammal. Bőven lehet vele élni még, nyilvánvaló korlátok között. Mivel az Sd6xx-es telók még mindig nem nevezhetőek alsó vagy alsó közéo kategóriának, ezek a telefonok szerintem a helyükön vannak. Az ára meg majd leljebb megy. Itt nem olyan egyértelmű egymás mellé tenni a telefonokat és versenyeztetni. Főleg hogy a Samsung pl. "minden hétvégén" ki ad egyet.
-
törölt tag
Ami nem megy, lehet nem kellene erőltetni. Az a helyzet, hogy anno még voltak jó szériái, ami alapot adott a minőségi cuccok árazásához egy idő után. De aztán ott karcos lett a lemez és ment ismét a szöveg, minőségi, drága, minőségi, drága. Végül maradt az utóbbi. Évek alatt sokat dolgoztak azért, hogy lemossák magukról a minőségi jelzőt. Szét kellene nézni a piacon és láthatnák, hogy ugyanazt mások hogyan csinálják és mennyiért adják. Ezért "réteg" modell. Újként azért bőven van alternatívája. U11 nem lett rossz széria, csak ott is az ár... Pedig valahogy jó lenne ha sikerülne kicsit többet eladni, amivel fényesíteni lehetne a minőség érzést. Ha állandóan veszteséges, miből lesz innováció, support?
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit furcsa a cikkben lévő képek sorrendje a leíráshoz viszonyítva.
-
Mr.Grincs
veterán
A HTC folyamat próbálja megváltani a világot és meggyőzni a vásárlókat, hogy mennyire fain cuccokat csinál, de valahogy ez sosem jön össze nekik és most sem fog...nokedli...
-
judas13
veterán
Az ár feléből alkudunk akkor beszélhetünk róla.
-
pit stop
addikt
Nagy tepsi kis akksival és egy gyengècske hardverrel. Nem begyere
-
T. I.
senior tag
Formavilágról mint köznévről már hallottam, de a "formanyelv" szót még nem ismertem, lehet, rég érettségiztem. Mindig tanul az ember: "a művészi formaelemek rendszere". Ez aztán a főhajtás a HTC előtt!
A telók amúgy az alcatel új palettájával vannak egy színvonalon. -
Halkow.
senior tag
Szép dizájn tudom lopták de akkor is
Gyenge hardverrel rontják el folyton pedig nem lenne rosz!
-
Juhaszatti
addikt
A kisebbik egész pofás, legalábbis külsőre
-
Hát izé... ez vicc. Gyenge hardver, kis felbontás, kis aksi. A HTC továbbra se érzi a bugit...
-
törölt tag
Na akkor meg is fogtad a lényeget. Nézd meg a Redmi telefonod mikor jelent meg és mnnyibe került. Aztán nézd meg ezt és ennek az árát.
(#11) Polarstar
Akik így gondolkodnak, azok nem ennyiért vesznek telefont, és megint ott vagyunk, hogy miért is lett a HTC-ből az ami. Ki lehet hangsúlyozni, hogy a lassúság nem gáz, de ez viccnek is rossz, jó hogy nem azt írtad a gyors telefon a gáz.
A gyorsuló világunkban mekkora előny... 😁
-
janeszgol
félisten
60 ezer ft felett felejtos a 2 GB ram.
MTK-ra. Hasznalhato, de elavult. -
jUUh
addikt
Nem tetszenek... Csodalom, hogy a HTC még el
-
RRamstein
tag
Közel 90k egy k10 2017 kaliberű telefonért
szép volt
-
Nem mindenki kapkodó idegbolond a vlágon. Sokaknak tényleg elég a lassan megnyílik, komótosan pötyörészek rajta, mert ráérek kivitel. Ettől függetlenül úgy gondolom, erre mifelénk hivatalosan max szolgáltatói csomagba fog jönni. Bár a HTC nem közkedvelt itt sem. Tettek róla az évek alatt.
-
törölt tag
Azok a procik még sok szenvedést fognak okozni azoknak akik úgy döntenek bevállalják valamelyiket.
-
maláj
addikt
újabb elektronikai szemét ...
-
Meglepődtem!
Volt a piacon olyan gyártó, akik megdöbbentően jó karckeményített akril kijelző és hátlappal jönnek. A mobilok is izlésesek, de valahogy van egy sejtésem, ezek sem lesznek sikeresek. Ugyanis nem bíznak benne a népek.
A Desire legutoljára Ultra Nate lemezcímének volt sikeres választás. Fel is teszem mindjárt. Jó kis lemez!
-
Drága... és gyenge
Külső jó -
Akkoo71
csendes tag
A plus verzió ígéretesnek tűnik, és a gyors lemerüléstől sem kell tartani, lévén kissé lassabb a takarékos nagy tesó SD 625-nél. Az ár ugyan nem dzsunga szintű, de a HTC szerintem garancia a minőségre.
-
kbyte1024
veterán
Soha nem tudtak se a közép de az alsókategóriába se rakni egy értelmes készüléket értelmes áron. Hát most se sikerült
szerény hardver?? finoman fogalmaztak -
BalanceR
addikt
HTC?
Ez a cég még él?
Miből?
Vagy hat éve rendszeresen a piaci trendektől lemaradva jönnek ki tucattelefonokkal elavult hardverrel, Irreális áron. Vajon hogy csinálják? És minek?Mondjuk, ha úgy nézzük, valahol innováció az a borítás, ami bazári számológép-gomb fényü, csúszós, gyújti az ujjnyomokat, viszont cserébe Karcolódik.
Ha lenne HTC hajszárító, szerintem alacsony hőre lágyuló műanyagból csinálnák azt is... -
aelod
veterán
5.5"-on MTK soc és 3e alatti akku? Hmm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest