- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Nem is akarnám, hogy a számba add! Bocs, ha most megbántalak, de én kizárólag a lányokat szeretem.
Viszont tényleg prezentálhatnál már akár csak egyetlen PC-s játékot is, ami voxel cone tracinget használ, mivel én nem találtam...(#52) Abu85:
"Szóval segítsd meg a világot egy linkkel egy 2010-es ray-tracinges PC-s játékkal. Hálásak leszünk.
"
Ne legyél már ilyen gonosz! Érjük be azzal, ha egy 2011-est mutat.
-
hugo chávez
aktív tag
"Ha nem hiszed el, akkor nézz utána, ennyi. Nem bizonyítgatok én semmit, mondtam egy tényt. 2011 közepén rakták ki a videót róla és publikálták, nem sokkal utána fel is vette az nvidia a phd-s srácot kutatómunkára..."
Bszki... És ezt ki nem fssa le? Raytracingről is láttunk már számtalan előre leszámolt, vagy statikus jelenetes demót. "Na és?" Hány játékban létezik, mennyihez implementálták ezt a megoldást? Ez lenne a kérdés.
Ha 0-nál több ilyen van, akkor légyszi linkelj már legalább egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest