- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
s3nsitivity #41 üzenetére
Akkor miert van az, hogy az M7-nel meg tudtak oldani, azt amit az M8-nal es M9-nel mar nems ikerult (gyk htc sav ertelmes kihasznalasa). Szoval nem, ez nem indok.
-
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #53 üzenetére
Olvass vissza te agyoniskolàzott. Senki nem szólt hozzád. Elkezdtél beleugatni olyanba amiben senki nem szólított meg.
De be is fejeztem veled a további kommunikációt. Azért van egy szint ami alá már tényleg nem érdemes süllyedni.
Előbb utóbb úgyis kihúzod a gyufát és kívágnak a fenébe. -
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #41 üzenetére
Hát lenne mit tanítani valóban. Épp az előbb láttam, hogy a Nexus 6 topikban is kinyílt már a bicska a hsz-eidtől. Mondjuk ez nem meglepő. Minden topikban előbb-utóbb elege lesz belőled valakinek.
-
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #32 üzenetére
A világon nincsen, olyan auto korrekt ami ilyeneket elbaszna.
Vagyunk itt még néhányan akik munka közben írogatnak ide néha, de mégsem úgy, mint egy diszgráfiás.
(Ha ő is az, akkor elnézést tőle) -
Sebestyen01
őstag
válasz
s3nsitivity #35 üzenetére
Nincs ekkora de hangszoro valoban nincs, viszont itt sem...😅
-
Sebestyen01
őstag
válasz
s3nsitivity #32 üzenetére
Ekkora nincs... 😂
-
willope
tag
válasz
s3nsitivity #23 üzenetére
Ugyan már, és az érintkezök fölé nem tehettek mást csak egy fekete sávot?. És ha mondjuk-csak felvetem- például kijelzö lenne az érintkezök felett, az melyik fizikai törvényt sértené?
Az én Note 4-em kijelzöje alatt meg egy bazinagy toll van, mégsincs ott egy oldalsó fekete sáv.Ennyi. Ennek minimum strapafonnak kell lennie, vagy megbocsáthatatlanul ronda lett.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
s3nsitivity #23 üzenetére
Itt nincs ilyen gond, meg se tudtak megoldani, vagy nem akartak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest