- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #53 üzenetére
Olvass vissza te agyoniskolàzott. Senki nem szólt hozzád. Elkezdtél beleugatni olyanba amiben senki nem szólított meg.
De be is fejeztem veled a további kommunikációt. Azért van egy szint ami alá már tényleg nem érdemes süllyedni.
Előbb utóbb úgyis kihúzod a gyufát és kívágnak a fenébe. -
galaxys80
veterán
válasz
Sebestyen01 #43 üzenetére
Én megteszem este. És te megígéred, hogy beiratkozol legalább egy általános iskolába?
(#44) s3nsitivity
Igen. Mindenki hülye csak te nem. Mellesleg a napokban nem 1 ember szólt rád, hogy fejezd be.
Egyébként is, tulajdonképpen ki a büdös franc szólt hozzád?
Minek dumálsz bele mindenbe? -
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #41 üzenetére
Hát lenne mit tanítani valóban. Épp az előbb láttam, hogy a Nexus 6 topikban is kinyílt már a bicska a hsz-eidtől. Mondjuk ez nem meglepő. Minden topikban előbb-utóbb elege lesz belőled valakinek.
-
galaxys80
veterán
válasz
s3nsitivity #32 üzenetére
A világon nincsen, olyan auto korrekt ami ilyeneket elbaszna.
Vagyunk itt még néhányan akik munka közben írogatnak ide néha, de mégsem úgy, mint egy diszgráfiás.
(Ha ő is az, akkor elnézést tőle) -
galaxys80
veterán
válasz
Sebestyen01 #1 üzenetére
Na akkor kezdjük.... Láthatóan a múltkori hír óta sem tanultál meg írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest