- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz s3nsitivity #41 üzenetére
Akkor miert van az, hogy az M7-nel meg tudtak oldani, azt amit az M8-nal es M9-nel mar nems ikerult (gyk htc sav ertelmes kihasznalasa). Szoval nem, ez nem indok.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Vanka
tag
Én a Legenddel kezdtem Androidon,ez valami bűn-ronda .
-
törölt tag
Kérlek még a BoomSoundot is rakjátok oda, meg ha már harapott almás a kinézete, akkor a kör alakú gomb sem hiányozhat, ami 2x ekkora, és azzal együtt talán már elfogadható méretű lenne a káva.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz s3nsitivity #53 üzenetére
Olvass vissza te agyoniskolàzott. Senki nem szólt hozzád. Elkezdtél beleugatni olyanba amiben senki nem szólított meg.
De be is fejeztem veled a további kommunikációt. Azért van egy szint ami alá már tényleg nem érdemes süllyedni.
Előbb utóbb úgyis kihúzod a gyufát és kívágnak a fenébe.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz galaxys80 #47 üzenetére
Nem kell magadhoz általánosítani. Egyáltalán nem mindenki hülye. Az, hogy van egy pár hozzád hasonló már megszokott. De hidd el a nagyrész még mindig értelmes.
Arról meg nem tehetek, hogy ugatsz aztán meg fáj a kicsi lelkednek ha nem hagyják annyiban, hogy a te szavaiddal éljék, inkább tedd meg, hogy beiratokozol óvodába mert ez a mentalitás oda való.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
törölt tag
Kicsi a valószínűsége, hogy az "A" betű Afrikára utaljon (ott amúgy sem tudnak labdába rúgni). Inkább ráznák végre gatyába a Desire modelleket, mert ott a számozás logikátlan és lassan követhetetlen.
Persze a legjobb az lenne, ha a HTC csak a felsőkategóriában nyomulna. Jöjjön minden évben az aktuális "M" és 1-2 permutáció, azt' jó idő.. Számomra nagyon szimpatikus gyártó, de amit az utóbbi időben csinálnak, az viccnek is rossz.
-
Aucor
senior tag
Igazából minél többet nézem, annál elfogadhatóbbnak tartom. Nem mondom, hogy tetszik, de láttam már rosszabbat is. És lehet, hogy ez egy olcsóbb modell lesz, talán az A betű afrikára utal.
-
Biztos HTC ez?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
galaxys80
veterán
válasz Sebestyen01 #43 üzenetére
Én megteszem este. És te megígéred, hogy beiratkozol legalább egy általános iskolába?
(#44) s3nsitivity
Igen. Mindenki hülye csak te nem. Mellesleg a napokban nem 1 ember szólt rád, hogy fejezd be.
Egyébként is, tulajdonképpen ki a büdös franc szólt hozzád?
Minek dumálsz bele mindenbe?[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #1 üzenetére
-
Beri78
őstag
ez nem a hármas szifon?
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
galaxys80
veterán
válasz s3nsitivity #41 üzenetére
Hát lenne mit tanítani valóban. Épp az előbb láttam, hogy a Nexus 6 topikban is kinyílt már a bicska a hsz-eidtől. Mondjuk ez nem meglepő. Minden topikban előbb-utóbb elege lesz belőled valakinek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Sebestyen01 #37 üzenetére
Én nem erről beszéltem.
Azt leírtam fentebb, hogy ez tényleg ronda.
De az eddigi One-oknál én megértettem mi a probléma.
Ezt viszont biztos nem venném meg.galaxys80 Hát persze. A lényeg, hogy te mindent tudsz még azt is, hogy én mit használok. Taníts mester.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Dr.Anonymus
addikt
már az x-edik leak az A9-ről, és még mindig úgy néz ki mint egy iPhone,
na jó, kicsit rondább -
galaxys80
veterán
válasz s3nsitivity #32 üzenetére
A világon nincsen, olyan auto korrekt ami ilyeneket elbaszna.
Vagyunk itt még néhányan akik munka közben írogatnak ide néha, de mégsem úgy, mint egy diszgráfiás.
(Ha ő is az, akkor elnézést tőle) -
Sebestyen01
őstag
válasz s3nsitivity #35 üzenetére
Nincs ekkora de hangszoro valoban nincs, viszont itt sem...😅
-
s3nsitivity
addikt
válasz Sebestyen01 #34 üzenetére
Ja.lehet még nagyobb.
És még hangszóró sincs.[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz s3nsitivity #32 üzenetére
Ekkora nincs... 😂
-
kortic
tag
Nem üres, de valszeg meg lehetne oldani, elég nagyok a készülékházak így is, hogy minden kényelmesen elférjen a htc mobilokban meg pláne ha a külső még egy kicsit igazodna a belsőhöz (egyik, ha nem a legjobb optimalizált droid) , akkor még a hátécés árazást is meg lehet bocsátani, vagyis a minőséget meg kell fizetni.
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
s3nsitivity
addikt
Hogy mi?
A note 4 alatt mekkora sáv van?
Miben lenne jobb ha felül lenne az a sáv?
Semmiben.
A bs elfolglalja a maga helyét. A többi még a standard.galaxys80 Bocs. Tudod valaki dolgozik és nincs ideje vissza olvasni mit basz el az autó korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
willope
tag
válasz s3nsitivity #23 üzenetére
Ugyan már, és az érintkezök fölé nem tehettek mást csak egy fekete sávot?. És ha mondjuk-csak felvetem- például kijelzö lenne az érintkezök felett, az melyik fizikai törvényt sértené?
Az én Note 4-em kijelzöje alatt meg egy bazinagy toll van, mégsincs ott egy oldalsó fekete sáv.Ennyi. Ennek minimum strapafonnak kell lennie, vagy megbocsáthatatlanul ronda lett.
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
szezso15
addikt
Én nagyon szeretem a HTC-ket, remélem a következő telefonom is az lesz. Eddig többé-kevésbé tetszettek a mobilok formája, de ez valami brutálronda! Vajon olyan messze vannak, hogy oda nem jut el az infó, hogy a 1,5 centis káva már nem menő?
*Hajrá Loki!* i15+
-
nagyúr
Engem csak az érdekelne,hogy mi az ami meg van rajta nyitva.
Nekem eléggé fake ez a kép.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
jacis
nagyúr
DE gáz ahogy kinéz szegény
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mrThomi
addikt
ez nem szép tehat legalabb ronda. kocsiknal latni sokszor ilyet es felvetödik a kerdes mit szivnak a mernökök neha... aligha lesz olyan ember akinek ez bejön
-
galaxys80
veterán
válasz Sebestyen01 #1 üzenetére
Na akkor kezdjük.... Láthatóan a múltkori hír óta sem tanultál meg írni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz s3nsitivity #23 üzenetére
Itt nincs ilyen gond, meg se tudtak megoldani, vagy nem akartak...
-
s3nsitivity
addikt
válasz Sebestyen01 #22 üzenetére
Azt nem lehetett. Ha meglengetett volna megoldották volna.
A HTC logó alatt az érintkezők vannak.Minden esetre ez tényleg ronda
-
Hunujv
tag
Szembe mennek a trendekkel, míg a többi gyártó próbálja egyre kissebbre venni a kávákat, a HTC egyre nagyobbra, sőt talán ez már a hatalmas kategória. De ez így ebben a formában egy halott dolog. A tervezőt meg már a tervezésnél felkellett volna állítani az asztaltól. 😀
-
ctvagyok
őstag
Ebben meg Boomsound sincs? És mégis itt a HTC sáv?
Na most mire fogják fogni a fanok, hogy kell a HTC sáv -
kortic
tag
Évek óta ezt mondom, a One m szériának is pl az alsó mikrofuratok a htc feliratot kirajzolhatnak, vagy az ujjlenyomat olvasóra is kerülhetne a felirat, de neeeeeeem... Htc=bazikáva
Local phone smartass, exMobiltudós, szerviztechnikus - kijelzőcsere nélkül nem telefon a telefon
-
Wesder
félisten
Nagyon off, de legalább "jobban teljesítünk"
Tudja, hány órát kell dolgozni egy magyarnak egy iPhone-ért?
A legolcsóbb iPhone 6 modell árát és az egyes országok fővárosainak egy órára vetített átlagkeresetét vette alapul a svájci bank, hogy megnézzék: melyik országban menyit kell dolgozni egy Apple-telefon megvásárlásáért? A magyar adat nem túl szívderítő.
Az iPhone-ok a különböző árképzés és adópolitika miatt világszerte más-más összegért szerezhetők be. Ráadásul az egyes országokban, sőt azon belül az egyes városokban mért átlagfizetések között is bőven vannak különbségek. A két mutató összhatása radikális különbségeket eredményez: a UBS elemzése szerint míg Svájcban 20 órába telik megkeresni az iPhone árát és New Yorkban is összejön három munkanap (24 óra) alatt, Londonban és Párizsban például már egy hétnél is többet kell érte dolgozni (41-42 órát).
A Dél-afrikai Köztársaság legnépesebb városában, Johannesburgban még rosszabb a helyzet, ott 87 órát kell dolgozni ahhoz, hogy a keresetért cserébe valaki vehessen egy 16 GB-os iPhone-t. Moszkvában 158 órát, azaz közel egy hónapot kell végigdolgozni. Kijevben 627 órányi, azaz három hónapnál is több átlagfizetésből jön ki egy iPhone.A magyar reformok működnek
Budapesten 219 órán át, munkanapokban számolva közel öt héten át kell dolgozni azért, hogy valaki vehessen egy iPhone-t – persze úgy számolva, hogy közben semmi másra nem költ. (Ugyanez a helyzet egyébként Bukarestben is.) Bár a készülék ára országon belül ugyanaz, de a fizetések nem, ezért például Borsodban 361 óra alatt kereshető össze egy iPhone ára, a legrosszabbul álló Békés megyében pedig 388 óra alatt. Ez utóbbi 48 munkanapot jelent, amelynél már a Bombayként is ismert indiai Mumbai is jobban áll: az ott dolgozók 44 munkanap után már indulhatnak a boltba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szilofon
aktív tag
Kép alapján ez a HTC külsőre olyan semmilyen kinézet. Pedig általában szépek szoktak lenni a HTC-k.
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Jimmy66
senior tag
Nem szép, de legalább nagy...
-
gerii
addikt
Nem tudom hány colos lesz, de aki egy kézzel tartva leolvassa a hüvelykujját az Nobel díjat kap. Tehették volna az alsó peremére is...
-
Graphics
Jómunkásember
Miért nem szitázták rá a gombra a HTC logót.... F*ckin tervezőmérnök...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
törölt tag
Mi az a gomb ott alul? Ez iszonyat ronda!
-
Kékes525
félisten
Akárhogy nézem, a telefon egy Samsung készülékre hasonlít. A specifikációk pedig még sokat változhatnak, mire megjelenik.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Sebestyen01
őstag
Na akkor kezdjuk... Szebb nem lett a multkori hir ota, meg mindig pocsek az eleje.... Es most jojjenek az apple fanok, a formai kinezieket megosztani!😂😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-roller topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest