- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Udvözletem Uram!
Jómagam is hasonló lap vásárlásán töröm a fejem, csak az már egy Z68-as GD65 lenne. Minden nagyon szép-minden nagyon jó, de nekem is feltűnt a meglehetősen kis méretű chipsethűtő, amit ráadásul a HD5870, amit beleraknék legalább fele részben letakarna. Te is ezt írod:
'Az IOH-nál figyelni kell, nem árt csavarjait kicsit meghúzni meg újrapasztázni akár, mert melegszik. Alapon használva nem akkora gond ez, viszont ha tuningolunk, "elfogy" az a hűtés ami rajta van és majd nem értjük hogy miért dobja el magát a rendszer némi játék után, mikor egy hidegebb napon simán, gondtalanul vitte. Ugyanis egy termetesebb VGA betakarja kapásból a felét, ami nem válik hasznára."Kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy milyen hőmérsékleteket mértél rajta? Mennyire meleg alapórajelen, és húzva, főleg a mostani forró nyári napok alatt? Igazából a GD80 nagy méretű hűtője tettszene, de arra már nincsen pénzem. E között a lap között és az Asrock Z68 Extreme4 között vacillálok. Utóbbinak is van egy-két apró szépséghibája, de alapvetően jó lapnak tartják, és ennél az MSI-nél jóval nagyobb rajta a chipsethűtő, tehát a VGA takarását valószínűleg jobban tolerálná.
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt nem is figyeltem hogy huztad...igy nálam ciki,mert alap órajelen mutat 75 fokot a bios (a proci i5-2500k)..ez egyből szemet szurt...hm...lehet a pasztám már régi volt... Amúgy egy lga 775 foglalatu hűtőt tettem rá,cooler master hyper vmi... elméletileg az előző procimat -q6600-át passzivként is hűtötte,gondoltam ide azért felrakom a ventit a hűtőbordára...a gyári intel hűtőt amit a sandyhoz adtak még a gondolata sem merült fel hogy azt rakjam a procira...ezt a pasztás dolgot még megnézem,aztán ha ez nem lesz jó szégyenszemre fel kell tennem a gyári kínai beütésű intel hűtőt....:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged