- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
ez érdekes...leszedtem ezt a real temp progit és 38 fokot mutat....nah mondom zsíír, de a biztonság kedvéért megnéztem a biost....na ott meg 65 fok volt....
most akkó mi van....
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt nem is figyeltem hogy huztad...igy nálam ciki,mert alap órajelen mutat 75 fokot a bios (a proci i5-2500k)..ez egyből szemet szurt...hm...lehet a pasztám már régi volt... Amúgy egy lga 775 foglalatu hűtőt tettem rá,cooler master hyper vmi... elméletileg az előző procimat -q6600-át passzivként is hűtötte,gondoltam ide azért felrakom a ventit a hűtőbordára...a gyári intel hűtőt amit a sandyhoz adtak még a gondolata sem merült fel hogy azt rakjam a procira...ezt a pasztás dolgot még megnézem,aztán ha ez nem lesz jó szégyenszemre fel kell tennem a gyári kínai beütésű intel hűtőt....:-)
-
WhiteWalker
nagyúr
most vettem egy asrock p67 extreme 4-es deszkát...meglepődtem hogy a cpu hőmérséklete a biosban kb 75 fokos volt....(mondjuk én lga 775-ös cooler master hűtőt használom)
de látom hogy nálad a real temp is hasonló értékeket mutat...ez normális ?? mert más tesztekben temperature olyan 30 fok körül van...Ja és az egér itt is ugrál....de van már rá bios frissités
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged