- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs3cs
csendes tag
Nem tudom ki hogy van vele de ahogy észrevettem az Android nagyon nyomul annyira fejlődik és elképesztő gyorsasággal!!! Sztem az androidnak az lesz a nagy előnye hogy szinte minden nem apple
cég ezt fogja alkalmazni és ezért be fog előzni mindent főleg hogy google bácsi van mögötte nekem speciel tökéletes a telómon is mert én alapból is chrome os vagyok meg gmailes meg foursquares meg minden ilyen google marhaságot imádok picasat is stb. és sztem nem vok egyedül ennek az oprendszernek az az előnye h mindenkinek eladják és mivel sok pénz bejön ebből és folytonos érdekeltsége lesz az új és az új kütyüknek az android frissítés gyakorisága/ráhangolása ezért nem lennék meglepve ha 2 éven belül lekörözné a többi az OS-t és szinte minden tabletbe és telefonba ilyen lesz. Majd meglátjátok!
én drukkolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest