Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
manokaki #1175 üzenetére
Na igen, de mi indokolja, hogy kirakjak 160k-t érte az asztalra, miközben már a megjelenése pillanatában gyengébb hardver volt benne, mint az SGS2-ben? Nekem baromira bejött ez a RAZR, elsőre beleszerettem, meg akartam venni, az elmúlt három hétben csak teszteket olvastam és videókat néztem, legfőképpen az SGS2-vel szembeni összehasonlításokat, és sajnos összességében hiába az igényes külső, ha egyszerűen nem működik igazán jól, flottul. Zavarnak azok a pici megakadások és a csúnya kamera képek és felvételek, amiket látok.
Ahogy most én látom, a Mali-ban még 1-2 év múlva is lesz elégséges szufla, ebben sajnos már nem.Még megvárom az első ICS eredményeket, de a másik topik alapján a bétás ICS az SGS2-kön is teljesen simán fut, úgyhogy szerintem ez itt is vízválasztó lesz a Razr szempontjából. De hiába szeretnék a szívemre hallgatni, nem tudok, minduntalan az észérvek győznek...
(Csak az összevetés kedvéért: nekem mindmáig egy SE T230-asom van, soha nem volt más.
)
-
Shrike7973
senior tag
válasz
manokaki #1173 üzenetére
Amikor megvettem a Motorola Milestone telefonomat, akkor is csúcs volt, mindenhol jó véleménnyel voltak róla, aztán eltelt 3 hónap, és bumm, mindenhol már csak a hibáival foglalkoztak az emberek, hogy mennyire nem elég pl.: a 256 MB RAM... azóta meg nem igazán használható a telefon multitasking-ra, játékok közül az újabbak el sem indulnak, frissítések sem jönnek...
Szerintem az 1 GB RAM-al meg az új omap-al ez már egy időtállóbb telefon is lehet akár, talán 2 évre, nem tudom, mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest