Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor231
tag
én annyira nem vágom de szerintem is logikusnak tünik,hogy egy olyan teló ami nem kimondottan európai piacra készült,(legalábbis ez a verziójú,és a root ilyen esetben talán indolokolt lehet), az vacakol az itthoni hálózatokkal.Meg a voda sincs mindig a helyzet magaslatán...
-
GGMPC
őstag
Akkor ezt most nem ertem!
A gingerbread asia.retail volt es arra rament a gb.retail ICS?
Vagy az asia gingerre rament az asia ICS?
vaaaagy - mar asia ICS-el kaptad?
Csak mert a ketto kozott utkozes lehet!
Ha pedig asia-ra van love a telefon, akkor a radioja is az asia halozatokhoz merten mukodik es ebbol adodik a problematok!
Ilyenkor rootolni kell megha a gyari szoftot is hasznalod, mert csak akkor tudod europaira allitani a halozatot!
Milestone2-nel volt ugyanez a forumon, hogy a sracnak nem volt pl vetele a garazsban es ott allitotta be a radio-t es onnantol makulatlanul ment!
Amugy meg a vodafost sem szeretnem nagyon kommentalni! :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest