Új hozzászólás Aktív témák
-
LM02
tag
3. A Swiftkey lesz az, ami neked kell.
Tölthetsz le nyelvet hozzá + abszolút megtanulja a stílusodat, ha hibákat vétesz gyakran ugyanott, akkor ezt egy idő után figyelembe veszi és már nem hibásan, hanem jól veszi be a gépelést + stb.
Szerintem hibátlan a cucc, bár fizetős a próbaidő letelte után.
-
SztiviVander
addikt
Ha hagyományos működésűt keresel (nem hagyományos pl a TSf shell) akkor szerintem a Next launcher -nél nincs jobb perpillanat. Az adw/nova/apex (hogy a gyáriról ne is beszéljünk) kőbaltának tűnnek mellette. Play-en persze nevetségesen drága, de enkóron mindig fent van a legfrisebb teljes verzió (persze csak kipróbálásra
).
-
Userlook
tag
-
Phoenixy
senior tag
Így tudod menteni a root-ot:OTA rootkeeper
"a root által ugrik a gari vagy sem?"
Igen, de nem, vagyis talán.
Ha szervízbe vinnéd és rootoltan adod oda, akkor szerintem úgy nem fogják garanciálisan javítani.
Viszont a root-ot tudod "törölni" és akkor olyan, mintha nem is lett volna root, kivéve ha a gyári recovery-be lépnek be, ott látnak egy számot qe 2/1(2/1 azt hiszem, hogy voltál már root-olva és most is root-olva vagy, 2/0, hogy voltál root-olva, de most nem...), de szerintem ilyet nem néz a szervíz, meg azt hiszem néha hibásan is jelzi. -
s3nsitivity
addikt
Na akkor kicsit mélyebbre
A gyári romok mint pl a JB OTA ami mostanában a menő, azokat az alap android forráskódból a gyár, jelen esetben a Moto csinálja.
Vannak costume romok, amik szintén a forráskódból készülnek de nem gyár által hanem otthon az ember, csoprotok csinálják.
Vannak ún. a "pure" android nevű romok, pl CM AOKP AOSP
Ezek tiszta android rendszerek kipucolva kicsit megtweakelve.
Ezeket Costume reocveryből kell felrakni ami a kernel egy particiójába ég bele.
A kernelbe égetéshez viszont szükséged lesz rootraNa most a razr-nél meg az összes motonál eze kcisit eltér mivel itt BMM-el a legegyszerűbb romolni.
(Boot Menu Manenger)
Nem igazán használtam még majd iguana kioktat a használatárólViszont ha nicns szükséged rootra akkor egyszerűen RSD lite-al feltudsz rakni fastboot filet ami hozz a kernelt + a romot is.
Ez gyári romot rak fel.
Ha ICS-t (4.0.x-et) raksz fel akkor azt lehet rootolni és utána lementheted a rootod és mehget rá a JB(4.1.x) OTA(On The Air)-en keresztül.
Viszont ha megvagy root nélkül is akkor mehet pl egyből rá a JB RSD-vel, csak erre még nincs root megoldás. -
s3nsitivity
addikt
A rootnak semmi köze a rom cseréhez
Viszont ahhoz már van, hogy az aktuális romodhoz, kerneldehez kapcsolhass costumre recoveryt.
(CWM , TWRP, és azt hiszem a BMM is annak számít)
Viszont RSD lite-al tudsz felrakni ezek nélkül is romotA Costume romok azért rootoltak mert pre-rootedek, nem pedig azért mert egyszer kirootoltad a telefont
Bináris kódsor a romba égetve, ez a rootRemélem kielégítő választ adtam
-
cassius.clay
senior tag
Szerintem egyszerűen csak cseréld le a romot. Nem tudom milyen régiós van most rajta, de válts egy másikra, amiből teljesen ki vagy gyomlálva minden cucc, csak az alap razr-androidot tartalmazza és nincs benne pl ilyen olyan német alkalmazás, amiket írtál. Lehet hogy maga a firmware bug-os, másra nem tudok gondolni.
-
acura13
aktív tag
lassu?? hm..nekem 21-22 app futott a háttérben és mégis villámgyors volt ...ICSen...
Most ismerkedem a JB-vel és szerintem semmivel sem lassubb , csak mintha az akkut zabálná kissé jobban.
Amugy most szabadultam meg a céges Almámtól............kb a 1\4-ét éri a valós árának, iszonyuan felárazott 'presztizstelo'..egy 40e Androidos kinai telo jobb nála...Kivéve a képernyőt:-)))
Valami beállitás gondod lesz, mert akivel beszéltem eddig Razoros a gyorsaságra éppen nem panaszkodott.-)))
ha nincsenek rajta nélkülözhetetlen progik meg lehetne próbálkozni factory resettel..
De várd meg mig itt lesz Iguana, Ő aRazr Guru..irj neki és biztosan tud segíteni !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest