- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszido
tag
Használ valaki beats audio drivert, vagy van róla tapasztalata?
-
djszido
tag
Sikerült minden upgrade, megmaradt a root jog. Köszönöm a részletes leírást Iguana-nak!
-
djszido
tag
válasz
djszido #6568 üzenetére
Sajnos elfailelt a folyamat.
A 9. lépésnél várt fél órát. Kikapcsoltam, visszakapcsoltam, és minden a régi volt. Kivéve, hogy felkerült pár új program, és a beállításokban most már Retail.en.EU. Viszont a root jog elveszett. A superSU nem indul, és ha megpróbálom újra rootolni, azt írja a program, hogy már rootolva van. Mit tegyek?
-
djszido
tag
Úgy gondoltam upgrade-elek egyet. NonEFIGS a telefonom. Hogy tudok átállni retail british romra?
Csak simán RSDlite-al felteszem rá? -
djszido
tag
-
djszido
tag
válasz
MrPetya19 #6516 üzenetére
Épp ezért tettem fel a kérdést. Külföldi fórumok szerint állítólag a hivatalos motorola válasz az volt, hogy nem is lesz nonefigs JB. Viszont ha nem lesz, akkor rátennék valamit. Ehhez tudna linkelni valaki egy leírást? (Vagy esetleg egy itteni komment száma is elég.)
-
djszido
tag
Idáig tartott a türelmem. Augusztusban vettem a telefont, azóta folyamatosan használom. Még nem volt factory reset, és már nagyon lelassult. Amikor csatlakozom wifire vagy 3g-re szinte percekig használhatatlan a telefon, mert a háttérben mindent frissít. Amikor a playből jön egy szoftverfrissítés, közben nem reagál semmire. Soha nem rootoltam, nem szeretem az ilyen piszkálgatásokat. Úgy gondolom amire én szeretném használni, azt root nélkül is tudja. Viszont most a lassúsága miatt már nagyon fontolgatom, hogy kap egy resetet. Szerintetek érdemes várnom JB-re, vagy felesleges? Lesz hozzá egyáltalán? :S
A mostani verzió: 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU -
djszido
tag
"de az öngyújtó "horzsolásokat" hagy rajta a zsebemben"
Lehet, hogy le kéne szokni?Nekem ebay-es olcsó fólia van rajta fényes felülettel. Viszonylag jól fel tudtam ragasztani, buborékmentes lett, de hiába adták konkrétan ehhez a telefonhoz, mert körben minden irányban van még 1-1,5 mm hézag a kijelző pereméig. Használhatóság szempontjából teljesen meg vagyok vele elégedve. A képminőséget nem befolyásolja, és az érintés érzékelése is maradt azonos szinten.
-
djszido
tag
Sziasztok!
Elég rég jártam erre, de most lenne egy kérdésem.
A jack aljzat kontaktos a telómon. Szerintem hardveres probléma, mert ahogy mozgatom,
néha szól, néha nem (legtöbbször nem). Van úgy, hogy kihúzom a fülest, és nem kapcsolja
vissza a hangszórót. A google keresés egy külföldi helyre irányított, ahol leírták, hogy ez a probléma
nem egyedi, és egy frissítés okozta. Én még mindig inkább hardver problémára gyanakszom, de
gondoltam inkább megkérdezem itt.
Mit tudtok a jelenségről? Van mód a megszüntetésre szerviz/ROM csere nélkül? -
djszido
tag
Nekem is volt folt az N8-on, kijelzőcsere után pedig még több.
Én gyanítom, hogy az érintőfelület, és a megjelenítőfelület közötti ragasztóréteget láthatjuk. -
djszido
tag
A kamera is relatív. Nekem az N8 után egyértelműen kaki, de mondjuk a legtöbb eddigi androidos telefonhoz mérve egy fokkal azért jobb.
-
djszido
tag
Nekem még mindig nem letölthető a frissítés. Azt írják az oldalon, hogy néha több nap csúszás is lehet az egyes verziók frissíthetősége között.
-
djszido
tag
válasz
Adrenalin84 #2544 üzenetére
Állítólag ezen a héten lesz már ICS.
-
djszido
tag
Üdv! A mai nappal én is csatlakozom a klubhoz
Európai verziót kaptam 2.3.5 van rajta.
Este olvasgatom még az update menetét, de ha valaki unatkozik, ideírhatná.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest