- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Nekem többször is volt xt910-em, az utolsón kívül az összeset nagyon szerettem különösebb baj sem volt velük, de:
A kijelző, amoled-nél típushiba a foltosodás, nekem 4/4 foltos volt, annyira sosem zavart.
A rezgőddel lehet van valami baj, bár tény és való hogy sok más gyártó készülékében finomabb a rezgő.
A Wifivel nekem szintén nem volt bajom soha, az akksi meg hajlamos évek után elöregedni, de szerencsére ebay-ről vagy más hasonló oldalról akksik (akár nagyobb kapacitású is) ~3k-ért rendelhető free shippingel.
Ezt a készüléket korának figyelembe vételével szabad csak értékelni, öregecske már.
Viszont szerintem kamera (első+hátsó) és design tekintetében ma is jónak számít, ha jó áron jutottál hozzá mindenképp jobb vétel véleményem szerint mint sok más alapból alsó-közép kategóriába szánt hulladék. -
xxman
senior tag
Ez esetben bocsi, valóban meredek story, csak nekem hirtelen úgy jött le mintha arra akarnánk kilyukadni hogy az eltemetett symbian jobb mint a droid
Romok tekintetében nekem a stock-on kívül nem nagyon volt szerencsém akksi tekintetében, de lehet egyéni hiba volt, mások szerintem a SlimKat romokat javasolnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest