Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkiceg
csendes tag
üdv
Én ebayről rendeltem már maxxot használtan magánszemélytől, elég ritka egyébként. Amerikai árusítók vannak azért többen akiktől lehet ebayen rendelni, csak én anno rendeltem onnan egy sima razrt, és eléggé megszívtam az alaplapjával, mert nem igazán akart európai gsm hálózatokon működni semmilyen sim kártyával. Nagy nehezen egy programmal megoldottam, de hiába, mert utána ugyan működött a hálozatokon, de hanghívásokra alkalmatlan volt
Én Angol földön tartózkodom egyébként, és emlékszem rá hogy hónapokig vadásztam razr maxxra mire ebayen találtam egyet. Magyarországon akkor még nehezebb gondolom.
Ja, és a sima Razrt nem ajánlom, nagyon gyenge az akksija, kevés ideig bírja, főleg custom rommal.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest