-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
Rotcsa #15775 üzenetére
Az összefoglalóban (és az abban lévő linkekben) leírtnál részletesebb útmutatót nem nagyon lehet írni. Én hasonlóképpen jellemezném magam, mint Te, én is meg tudtam csinálni mindkét módszerrel. Merthogy kétféle módszer létezik.
1. A telepített appok magyarul fognak megjelenni (már amelyik tud). Előnye, hogy nem kell rootolni a készüléket, az esetleg belakott telefonon minden megmarad, de a rendszer maga (beállítások, rendszer üzenetek) nem lesz magyar. Kb 10 perc alatt megvan.
2. bootloader unlock, root után a, felrakható egy nyelvi csomag, b, vagy bármilyen (GPE vagy főzött) ROM, amin jellemzően van magyar nyelv. Minden magyar lesz, de ugrik a gari az unlock miatt. A második alpontnál (b,) újra kell telepíteni az appokat és a legtöbb főzött ROM esetében ugrik az OTA frissítés lehetősége is. Ez hosszabb ideig tart, főleg az unlock előtti esetleges backup miatt.A plusz tárhely a regisztrált e-mail címhez tartozik, de csak 2 évre szól. Tehát neked az eredetileg regisztrált e-mailen megmarad a plusz tárhely a 2 éves lejáratig, az új tulajnak viszont nem lesz többlet tárhely.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Rotcsa #11544 üzenetére
A memóriát karban tartja magának az android. Max használj greenify-t,ha nem akarod,hogy felesleges dolgok fussanak a háttérben. Esetleg letilthatsz 1-2 dolgot,amit egyáltalán nem használsz.
Ha kiba....d a telót azzal semmit nem érsz el. A következő telódra ha felrakod ugyanazokat a progikat,a hibákat is produkálni fogja..... -
embe
nagyúr
válasz
Rotcsa #11544 üzenetére
Ahogy előttem is írták, szedd le róla az Avast! Ha már a biztonságra törekszel, akkor ha sok alkalmazást telepitgetsz, ami "bizonytalan forrásból van", akkor néha tedd fel az Avast, és futtasd le, majd töröld azt is!
Szerintem.
Az ilyen hibák - a tapasztalatom szerint - többnyire user error miatt vannak. -
heidricha
őstag
1. Minden reggel erre ébredek, gyári vekker. Sosem volt ilyesmi, szerintem valami egyéb app okozza, nem az alap rendszer és nem a vekker. Sajna lövésem sincs, mi lehet.
2. Ilyen nekem is volt már, de nagyon ritka. Korábbi telefonokkal is minddel volt párszor ilyen tapasztalatom. Ennek persze az is lehet az oka, hogy nem nyomkodok gombot, a proximity ébreszti a telefont rendszerint. Szintén esélyes, hogy valami lefoglalja a telefont. Ki kellene próbálni, hogy eltávolítani minden alkalmazást, és megnézni pár napig, hogy előjön-e a jelenség.
3. standby fogyasztás egyelőre megoldva, a rendszer alkalmazások felesleges elemei (nyomtatással kapcsolatos, beszélő vackok, G search...) letiltva (jelenleg a G+-is, de ezzel majd teszek egy próbát). Helymegosztás kikapcs, device management kikapcs. Greenify fel - bár csak két semlegesnek tűnő app van benne, a Navfree, és a 2048. Érdekes, hogy jelenleg a GPS utáni fogyasztás sem gond, bár ilyen volt már. Egy két nap után el szokott romlani, meglátom, most meddig bírja.
Akksi merülés / töltési gond eddig nem volt szerencsére. Pontosabban töltési gond csak olyan, amiről aztán kiderült, hogy töltő/kábel okozta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged