- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Magyar nyelv van a többi sajnos nincs. A szótárat én is hiányoltam, maga a szótár file is megvan, némelyik cm romban benne van. A LatinIME.apk-ban vannak ezek a /res/raw mappában, ott kellene lennie main_hu.dict néven de nincs. Ha simán belemásolom a mappába a main_hu.dict fájlt akkor nem jelenik meg a listában.
Olyant más találtam a neten hogy forrásból fordítva az apk-t megcsinálták de olyant még nem csináltam, nem állnék neki. Esetleg olyan módszerrel mint a fordítás ki lehetne próbálni de nekem nem ment. Próbáltam apktool-al kicsomagolni de csak pár file lett, ez a könyvtár nincs is benne. Mondjuk sokat nem foglalkoztam vele csak gyorsan ki akartam próbálni.
Lehet hogy _ghiottone bele tudná tenni, hátha működne. Itt van a dictionary könyvtárban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest