- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Számomra egyértelműen jobb a wi-fi-je a RAZR-höz képest.
Egyébként annál több Mbps-t ír minnél erősebb a wi-fi jel, nekem 65Mbps, amikor 1 méterre vagyok a routertől.A másik szobában már csak 48Mbps.
De a szembe lévő házból 12Mbps sebességgel elérem (RAZR onnan már nem tudott csatlakozni).
Bár nem tudom 10Mbps-s net esetében mi a helyzet. -
Nyomkodtam egy kicsit:
- Razr-höz képest mintha kicsit erősebben venné a Wifi jelét, ez jó!
- Amit nem értek, hogy a RAZR 18 Mbps-t, a G meg 12 Mbps-t ír a router sebességének. Nem tudom mennyi, talán 54 Mbps a routerem sebessége (T-Home 10 Mb-es netem van, ők adták a Wifi routert). Az eszközök ezt megosztják egymás között? Ezért más és más? (Közben ment a laptomom, a feleségem telefonja és egy okosTV is.)Tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes-e a Tesco ROM-ot Retail ROM-ra cserélni?
Még sosem cseréltem ROM-ot. Ha érdemes, akkor _ghiottone kolléga forumindító összefoglalója szerint kell eljárni továbbra is?
(Becsszó' végigolvastam a fórumot a kezdetektől folyamatosan, de nem kezdeném újra, hátha valakinek csípőből megvan a válasz. Thx!)
-
Egy kedves fórumtársnak köszönhetően ma este kézhez kaptam én is a Moto G-met.
Motorola RAZR-ről váltok, az anyaghasználat azért más, de a RAZR a megjelenésekor (2011. november) csúcstelefon volt. Ugyanakkor annyit dicsértétek a G-t, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek. A kamera meg a RAZR-ben is sz@r volt.
Holnap áttelepülök.
-
Phoenixy
senior tag
http://motog.wow-panda.com/
Itt lesz majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged