-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Xperia SP-n láttam ilyet, de az nem a kamera volt.
2. nekifutásra sem megy a magyar nyelv, bár a setup.apk még nincs meg-nem tudom az befolyásolja-e, de a 4.4 is itt kopogtat szóval nem vagyok benne biztos, hogy meglesz. Az Atrix 2-vel ugyanezzel a metódussal ment minden szépen, de a Moto G szívat -
pete_21
addikt
Köszi!
Az azért elég jó. (Bár kicsit többre gondoltam, de ezt csak halkan jegyzem meg.A Defy+-on 512 MB rammal, főzött romon kb. 200 Mb a szabad ram, belakás előtt. De gondolom a Moto G-n is több lenne főzött romon.)
(#584) Destr4ct: Rendben, köszönöm. Igen, valami gagyi noname-t nem is használnék.
Egyébként a Defy+-nak is megváltozik az érintő érzékenysége töltés közben, és nem csak az érzékenység. Kicsit mintha meg is hülyítené. De akár hálózatról töltöm, akár PC-ről. Mások is írták ezt, főzött rom hiba lehet. Legalábbis ez itt nálam, mert gyári töltőt használok. -
-
Picco
addikt
Koszi, asszony epp panaszkodott miatta, zavarja a szeperzeket.
-
Destr4ct
aktív tag
Alap rendszert vissza lehet állítani, az egy dolog.
De a bootloadert visszazárni már nem lehet, nem igaz?
De ha vissza is lehetne, attól még nem "jön vissza" a gari:
"Unless you have a Developer Edition device, once you get the unlock code, your device is no longer covered by the Motorola warranty;" -
Lovi24
senior tag
Nekem is vissza kellene raknom a mentett cuccaimat A2-ről.
Nincs para semmi?
Olvasgattam xda-n bl nyitást,lassan neki is állok.
Kicsit visszatart,hogy nem tudom az A2-m mitől szállt el... Nem vagyok már olyan bátor :-) Defy-t főzögetem már 3 éve,és ha el is barmoltam valamit,mindig sikerült újraéleszteni. A2-n meg valószínű elszállt a flash memóriám (szervíz meg elhagyta....).Kedves barátaim cseszegetnek,hogy kellett nekem annyit hekkelniÍgy most kicsit félek. De amint hozzálátok csinálok majd valami magyar nyelvű összefoglalót,persze ha igény lesz rá....
_ghiottone kolléga meg majd magyarít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest