Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Netfone
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Remek ez a telo.
Remelem januarba betudok szerezni egy ilyet.[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Csapoati
nagyúr
Ha most valtanek, mar rendelnem is. A meret pont a felso hatar nalam, a hardver nagyon korrekt es ez az ar... Kovetendo pelda, na.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Magamnak inkább a Moto X-et szeretném, de a szüleimnek ha vennénk okostelefont a jövőben, akkor egy ilyen pont jó lenne.
-
devast
addikt
Az utóbbi fél évben azt kezdtem észrevenni, hogy a kínai kis gyártók kezdenek egyre pofátlanabb árakat produkálni, míg néhány nagyobb gyártónak sikerül pár nagyon jó ár/érték telefont letenni az asztalra. Ha így folytatódik tovább, a kínai cuccoknak nem sok jövőt jósolok
-
citkar
addikt
Ha valóban kijön 50 ezerből megéri, ha lenne már DUAL SIM-es hasonló árban könnyen lehet, hogy beneveznék egyre...hátha lesz
-
szoporiz
tag
-
Witya
tag
Nagyon rendben van a telefon, kb ket hete hasznalom es eddig csak a kamera okozott csalodast.
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
viktorhmv
senior tag
Én egy 16 GB-os változat boldog tulajdonosa vagyok egy hete már és azt kell, hogy mondjam, hogy a hétköznapi használatban semmivel nem nyújt kevesebbet egy "csúcskészüléknél". Sőt némely felső kategóriás készülék anyaghasználatát és összeszerelési minőségét is minimum hozza, de lehet, hogy kenterbe veri (Hello Samsung!). Ebben az árfekvésben ez verhetetlen ajánlat véleményem szerint.
Nem mellesleg pedig korlátozottan vízálló. Persze nem azzal kell a havaroknak villogni, hogy a patakba hajigáljuk de jó tudni azért, hogy akár ezt is kibírja. KATT a videóért!
Mindezeken kívül a készülék hangminősége minden téren kiemelkedő.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
rep3at
őstag
Ha szolgáltatónál lenne akkor ez lenne az idei karácsony slágere, tuti hogy sok embernél látnék a városban. Reméljük így folytatja a Motorola, nem túlárazott csúcsmobil kell a népnek..
Forward thinking. كرر
-
vicze
félisten
A HW pontosításhoz. Az a Snapdragon 400-as egy MSM8226, ami 4db Cortex-A7-es magot tartalmaz, szóval pontosan ugyanolyat mint a Mediatek SoC-ok. (Így az első oldal megállapítása se stimmel.)
A tesztekben a Adreno 305 miatt hoz több pontot, mivel az jóval erősebb mint a PowerVR megoldás.[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
-
Spancho
őstag
Leváltanám erre a Lumia 520-ast.
Mindig is szerettem a motorola telefonokat.
Nagyon oda figyelek az ár/érték arányra ,és ez a telefon olyan az android világában mint az 520 wp fronton.
(csak sokkal jobb)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Kunsztler
senior tag
Kamerába nagyon rossz szerintem,Nexus 5 egyik legjobb most kamerába
Nexus 5
-
Inception
tag
Nem nagyon vágom miért nincs Európában a Motorola
-
viktorhmv
senior tag
válasz Kunsztler #13 üzenetére
A kameraja valoban nem acelos. A legzavarobb az h nem elesek a kepek. A szinek naggyabol rendben vannak. De meg igy is jobb a Nexus 4 kamerajanal. Mondjuk annal nem nehez
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
kelly416
veterán
Nagyon szépen köszönjük a tesztet, mint ahogyan a felajánlást is.
A kamera tényleg kicsit alul marad az elvárásaimmal szemben, de ennyi gondja legyen, és akkor minden rendben van. Remélem, még ma felhívnak, hogy akár már holnap mehetek az enyémért, és akkor én is belépek a büszke tulajok táborába.
-
lowlight
tag
Jól összerakott, korrekt hardver. Jó lenne tudni, hogy így a Moto Google éra beköszöntével ez kiknek köszönhető - gyártás és tervezés egyaránt. Ugyannakor a külsőt én jellegtelennek tartom, nincs benne semmi karakteres. A UI sem egyedi... Ez így egy Google Smartphone egy Motorola logóval a hátlapon (mert hogy az is csak oda jutott).
-
dsr
senior tag
1 hete van meg , nagyon jó telefon
-
Örni
senior tag
Tök jó, hogy "szegény" németek és angolok megkapják első körben, de a csóró keleti blokk meg csak csorgathatja a nyálát... Gratulálok! Tulajdon képpen egy ilyen teljesítményű telefont ennyiért kéne adnia minden gyártónak, nemde?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
lcee79
őstag
Az expansys nem számít hivatalosnak?
Ot hirdetik mindig...
Persze nem szolgáltató, de azért mégsem olyan mintha e-bayről rendelné az ember...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
MartOOn
addikt
Akar 100fontert is a tied lehet. Tesco mobilnal kell megvenni es itt hivatalos es legalis a fuggetlenites a kod asszem max 5font. Szuleimnek ilyet vennek amint lehet bele magyar nyelvet eroltetni. Es ehhez nem kell mondjuk romot se cserelgetni...
Csapoati: es annyiert is AJANDEK!
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
tothmaxy182
őstag
3 hete nyúzom. Számomra tökéletes! Tud mindent ami számomra csak kellhet. Egy-két napja jött ki rá egy kameraszoftver frissítés. Szerintem ezóta egy kicsit jobb képeket lő...
Minden szavam magánvélemény!
-
Örni
senior tag
Ez a slow motion video elég vicces, a felvételt simán csak átkonvertálja 15 FPS-re és kész a dupla lassítás Egyébként a timelapse funkció nem alap az androidnál? Ehhez képes úgy látom itt nincs a fényképezés menűben.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
FET-MEN
veterán
Üdv kedves Bog! Lehet,hogy én olvasok rosszul vagy tényleg nem található meg a cikkben a kijelző mérete?
Iphone 7
-
Revesz
aktív tag
Eddig a samsungomra hittem azt, hogy szappantarto, de nem, ezzel a telefonnal megalkottak a tokeletesitett szappantartot, mar csak a furdoben kell elhelyezni hisz korlatozottan vizallo egy kezmosast meg csak kibir xD
Amugy franko kis cucc siman vennem ennyiert en is, lehet majd a baratnomnek beszerzek egyet ha megerdemli...
[ Szerkesztve ]
-
lacuspapus
tag
Na végre! Odab@sz mindenkinek, kínaitól a samun át, az almáig.
Így kell!! Mindenre használható telefont, és NEM kilónyolcvanért. Motorola forever![ Szerkesztve ]
"Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét." (O.Wilde) +36209267626/8-21-ig/
-
youngboy
senior tag
Itt, másik topikban azért nem azt írják, hogy az OTG teljesen szuperül menne.
Más.
Jól látom, hogy nincs benne fényérzékelő? Tehát nincs automatikus fényerő állítás?[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Ez már nem Moto Nagyon szerettem őket, egyedi volt.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nightshadow
veterán
Érdekes, hogy ezek a best-buy készülékek mindig elkerülik az országot, vagy ha mégis betéved valamelyik, akkor meg nem azon az áron.
-
HuMarc
addikt
Nem értem, miről beszéltek? Az Expansys mi, ha nem hazai forgalmazó?
-
lacuspapus
tag
hát igen, azt meg kell adni, hogy régen több volt bennük a fantázia. Mostanra csak egy kijelző maradt, így nagyon kitűnni a tömegből nincs mivel. ha meg esetleg mégis van ötleted, akkor kiderül, hogy az apple már "liszenszelte" és beperelnek 6 milliárd dollárra, úgyhogy nem éri meg kreatívnak lenni
expansyson 60ezer fölött szállítással együtt a 8gb-os verzió...
[ Szerkesztve ]
"Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét." (O.Wilde) +36209267626/8-21-ig/
-
HuMarc
addikt
Ja, milyen rossz már, hogy egy hihetetlenül jól összerakott készülék, előreláthatóan Nexus-szintű támogatással és brutálisan jó hardverrel ilyen alacsony árral rendelkezik. Szörnyű
@helixP (#37): Főleg azért igazságtalan ez, mert kapható itthon. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Minden tekintetben nagyon eltalálták.
Részemről simán elfogadnámApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gabee jr
tag
Mióta várom már ezt a tesztet.
Cameron és a Fish&Chips hazájában 130 font (46.500Ft) szolgáltatófüggetlenül ingyen postással.[ Szerkesztve ]
"Csukaharapást szőrivel"
-
nVIPER
senior tag
Tessék!!! Korrekt ár, jó minőség, szép kijelző, erős proci, jó akku. Egyedüli negatívum, hogy nem kapható itthon hivatalos forrásból. HTC-nek megint egy pofon, és most már a Motorola is osztja neki. Hihetetlen. Csak így tovább!! Bár amikor megtudtam, hogy a Google megveszi, gondoltam, hogy jó kezekben lesz a Moto... Reméljük a keletebb régiókba is eljutnak majd ezen készülékei...
-
Tibicsucsu
aktív tag
Drod Mini méretben tökéletes lenne (nekem).
-
vicze
félisten
válasz Tibicsucsu #42 üzenetére
Ahhoz továbbra is US-ben élő Verizon előfizető kell legyél. A teljes Droid sorozat Verizon számára készül.
-
amanoba
őstag
kamerától kicsit jobb képeket vártam és csalódás, hogy nem vesz hangot a slo-mo videó mellé..vagy ez már túl sok lenne?
tothmaxy182: tehetnél fel pár képet az szoft.frissítés után.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
vicze
félisten
Annyit csinál, hogy 60FPS-es felvételt lassabban játssza le, a hangot a így a végleges felvételen fel kéne dolgozni utólag ("belassítani"), ami igen sok idő egy hosszabb felvételnél (ezért inkább lemarad a hang), vagy pedig csak a saját lejátszója tudná lejátszani lassítva, más nem.
-
gabee jr
tag
Nem, nem ingyenes, de lehet kérni UK címre magyar futárcég telephelyére, ahonnan kiszállítják neked. Nem tudom menyibe kerül ez a missön, járj utána ha érdekel a dolog.
De szerintem minden második magyar családban már dolgozik valaki Angliában is.
[ Szerkesztve ]
"Csukaharapást szőrivel"
-
ghiottone
nagyúr
Mai nap visszaigazolták a 16 GB-os rendelésemet, így várok türelmesen
Viszont a nem hivatalos magyar nyelv folyamatban (jelenleg a Settings.apk-nál tartok)
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ha esedékes lenne, nem haboznék, adnám le a külföldi rendelést. Defy óta nem láttam ilyen frankó ajánlatot a Motorolától...
<< Heimdal >>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen