- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
a 100 ezer körüli ár az mindig jogilag használt készüléket takar. ezek újak, csak használtként adják el, így áfa nélkül veheted meg. én is így veszem, 109 ezer lesz 1 év motorola garanciával.
de még kell vennem autóstöltőt (gyári moto, csakis), jó lenne valami zokni, vagy ilyesmi hozzá, plusz feltúrom az ebayt, hátha kapok olcsón asztali dokkolót hozzá.
-
tibi666
senior tag
nézegetem a videókat közben ezerrel.
ez a telefon csak akkor forgatja el a kijelzőt, ha szétcsúsztatom? mondjuk a menüben, vagy netezés közben. -
tibi666
senior tag
ja, még valami. most egy nokiát nyúzok, hogy tudom majd átmásolni a telefonkönyvem a motora?
-
tibi666
senior tag
ma megrendeltem délután az xxltől, de még nem hívtak telefonon, hogy akkor mi is van.
-
tibi666
senior tag
fúú, ma tisztára milestone életérzéssel ébredtem. nem ébresztett ugyanis a telefonom.
igaz ez egy 8800 arte, de meglepő arra ébredni, hogy a titkárnőm aggódva érdeklődik afelől, hogy ugye nem történt velem semmi baj. -
-
tibi666
senior tag
átlagos használat mellett hogy bírja az akku?
2 napot elmegy, ha keveset telefonálok? -
tibi666
senior tag
fenébe, tényleg kell vennem egy milestonet.
ez a launcher micsoda? -
tibi666
senior tag
ejj-ejj, olvasgatom itt a hozzászólásokat. és arra jutottam, hogy nem tudom mire kéne jutnom.
elszomorít, hogy ilyen bugos a rendszer. az acer liquid lenne még jó, de annak meg a kijelzője érzékeny, ahogy írtátok. mi legyen, mi legyen... -
tibi666
senior tag
hétköznapi ember számára mennyire vállalható ez a telefon?
mennyire gyors, röccenésmentes?
sms, telefonálás, néha kis navigáció, netezés lenne a feladata.szóval milyen vele az élet a mindennapokban?
-
tibi666
senior tag
mennyire karcolódik a telefon?
tok, vagy zokni, ilyesmi kapható hozzá?vagy felesleges? én pénzzel és kocsikulccsal hordom egy zsebben a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest