- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Szia!
Nekem több, mint egy éve van M2-m, és egyszerűen hibátlan. Semmi bajom vele, vigyázok rá, és őszintén mondom, olyan, mint új korában. Nem kopik, nem karcolódik, csak megy. Jó, néha újraindul, de ezt megbocsátom neki. Nem hekkeltem, gyári 2.3.4 van rajta, mindent tud, amit kell, pedig hidd el, hardcore user vagyok, meló, emil, net, játék, zene (kihangosítva vagy sztereó BT fülesen át), film, rss, navi, autós dokkoló, autóban kihangosítva, asztali dokkoló (ott is kihangosítva) -- éjjel-nappal itt van a kezem ügyében, percet nem töltök nélküle, hibátlan. Néha belassul picit, de én nagyon sok emilt és sms-t kezelek rajta, ezt ennek tudom be.
Ha találsz egy nem szétbuherált, német, angol vagy olasz eredetű (vagyis európai), szép példányt, vágj bele bátran, és csapj le az eBayen a fent említett tartozékokra is, imádni fogod.Uff:
Zsolto -
axioma
veterán
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Kinek, mennyiert, es mi mas lehetoseg van helyette, ettol fugg.
A digitizer idovel halodik, de ez nem jelenti azt, hogy csak halottat lehet venni. Ha a forgalmazas vege fele vettek, akkor ez me'g odebb van...
Masreszt viszont nincs nagyon alternativa. Van a piacon ebbol a korbol me'g 2 modell ami qwerty, meg beszerezheto meg 2-3 ami soha nem is volt itthon sot eu-ban se forgalmazva, es ennyi. Sajna me'g a csajna csodamodellekbol sincs olyan, ami iyg kihuzos qwerty.
Nem egy agyon bajnok a telefon maga a maiakhoz kepest, de me'g ma is jonnek ki ennel rosszabb vagy ezt nem mindenhol elero speckoju telefonok. Gyrilag GB-ig van frissites, de amugy van CM10 (4.1.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest