- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Moonwolf
üzenetére
Lelkes híve voltam és maradok ennek a telónak, de szerintem nagyon nem ér ötvenezret, hiába nincs alternatíva. Egyszerűen hardveresen elszállt felette az idő. Lassú, nagyon kevés a memóriája, sose lesz rá frissítés (tudom, nem lényeges, nekem se volt az, amíg megvolt, de egyre több új dolog és szoftver már csak 4.0 fölött működik). Nézz körül, hogy milyen telókat kapsz ma annyi pénzért és te is erre a következtetésre fogsz jutni. Ha van 50 e Ft-od telóra, vegyél egy nagyobb képernyős csúszka nélkülit, jobban jársz.
Én egy 4,7 collos képernyőt használok most, és arra jutottam, hogy függőleges helyzetben kényelmesebb írni rajta, mint fektetve, mert fektetve nagyon vékonyak a billentyűk, sokszor melléütök, viszont függőlegesen tartva pont jók és elég nagyok is. Nem érzem már hiányát a fizikai billentyűzetnek, pedig én is megszállott híve voltam annak.
Ha pedig mindenáron M2 kell, inkább keress egy jó állapotú használtat 20-25 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest