Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
geryrose90
üzenetére
az m2 bootloadere zárt. lvileg nem lehet szoftveresen hazavágni. Biztos vagy benne, hogy sikerült feltölteni az akksit?
(btw ha pesten jársz, és még nem oldottad meg, keress meg hátha tudok segíteni) -
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
-
GGMPC
őstag
válasz
geryrose90
üzenetére
Naszoval...
Felhivtam delutan az ex-Motorola szervizes emberemet es azt mondta, hogy hulyeseget, hulyesegre halmoztal+amikor felolvastam azt a kaoszt amit irtal, azt mondta: Hogy a szovegeket is bekopiztad az oldalakrol!
Es o mondta, hogy kinyirtad a telefonodat!
De ha valaki, akkor O meg tudja fejteni a problemadat, hogy ne egy teglad legyen es ne kelljen komolyabban zsebbe nyulnod!
Ha erdekel a dolog, megadom a kontaktot priviben?
Viszont nem a telefon a hibas ezert, mert a matrican illetve a szoftveren levo regioban mindez zokkenomentesen muxik!
Es ez csak a privat velemenyem, de ne akarjon itt mindenki szoftvermegfejto lenni, mert nagy cumi lehet a vege!Udv:GG
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest