- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A nagy logoval nekem nincs bajom. Az a piros kör már más kérdés. Azt leszámítva szép a telefon.
Az androidos készülékeire kíváncsi vagyok, és persze arra hogy azok globálisan, vagy csak bizonyos helyeken lesznek értékesítve. nagy hiba lenne, ha azok is csak Kína, Korea, vagy Amerika számára készülnének. -
bope87
aktív tag
"de a formaterv várhatóan több mérsékelt árú modellben is visszaköszön majd"
Na ettől féltem
Hagyják el a piros kört és egész jó lesz
-
mrlujoak
veterán
Hirtelen azt hittem, hogy a képen valamit bekarikáztak egy piros körrel, de nem, az a készülék szerves része...
A nagy Motorola logo tetszik, pláne, hogy a nem megszokott helyen van.A tech adatok - többek közt a kamera - meg rendben vannak a kategóriához képest. iDEN kategóriához.
mrlujoak
-
1,3 megapixeles kamera?
elég gyenge egy 3.2 -t simán elviselne -
plus44
veterán
Nem lenne csúnya, de az a nagy piros cucc a közepén. Kicsit rontja az összképet.
-
N-vidi-A
őstag
Egy jó kis belépő szintű modell, ha jó áron adják, ez még sikeres is lehet, tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola újabb iDEN hálózatokhoz tervezett csúszkamobilt mutatott be.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest