- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem tudom tudsz-e olvasni, de senki nem írta, hogy a Dext csúcskategória, ennek ellenére gáz, hogy 1.5-ön hagyják, azért egy 2.1 frissítés alap kellene, hogy legyen.
Értelem szerűen a Milestone kap majd 2.2-t. Wow, hogy oda ne szaladjak, ezzel szemben meg odaírod, hogy a Desire meg nem biztos, hogy kap 2.3-at?? Csak épp 2.2 már van rá egy ideje.
Egy percig nem azt mondtam, hogy rakjanak minden régebbi készülékre 2.3-at, csak annyi elvárható lenne, hogy ne 1.5-ön hagyják a középkategóriájukat, egy XT720-as kaliberű készüléket meg a beígért frissítés ellenére 2.1-en...
No offense, de kicsit elfogultnak vagy értetlennek tűnsz.Még a fos támogatású Samsung sem hagyta 1.5-ön a Spica-t, ami megjelenésekor is egy középkategóriás készülék volt...
-
sbazsi
veterán
nem az a baj, hogy már nem az, hanem az, hogy kb a desire hd után el is felejtették.
miért nem kapja meg azt a felületet, amit a hd?Mert nem megvalósítható/hardveresen gyenge?!
Hmm, akkor mégis hogy sikerült megcsinálni sufniban?Szerintem legalább 1, de inkább két évig illene kiadni hozzá minden ilyen jellegű frissítést.
-
Rickazoid
addikt
"értelem szerűen egy Mile1 simán kap 2.2-t"
Arra a simánra augusztus óta várunk.Egyébként eszerint meg a HTC a telefonjaik 50%-át frissíti, míg a Motorola csak 15,4 %-át. És ami a legkomolyabb probléma, hogy mindig a felületet hibáztatják, miközben tovább erőltetik ahelyett, hogy azt mondanák, hogy jó az alap is, cserébe kaptok frissítést. Megjegyzem amin a 2.1 elfut, azon a 2.2 is elfut. Illetve a szolgáltatók is csak lassítják az egész folyamatot, meg hogy régiónként máskor adják ki a frissítéseket ugyan arra a telefonra (esetleg GSM vs. CDMA különbség lehet, de erre is lenne megoldás), ráadásul Milestone esetében még a bootloader-t is olyan erősen levédték, hogy a mai napig nincs rá törés, de nem ez a gond, hanem az egész hozzáállás, hogy vegyél számítógépet a zsebedbe, ezt kommunikálják, de amit nem mondanak, csak tapasztalható, hogy véleményük szerint véletlenül se úgy bánj vele, ne várd el azt a kényelmet, amit számítógépre megkapsz. A szomorú, hogy még biztonsági frissítések se érkezhetnek ebben a formában, az SMS bug is a 2.2.2-ben van javítva, miközben a legtöbb telefon 2.2-t se kap.
Vagy áruljanak telefonokat, egy telefon, egy szoftver, vagy áruljanak számítógépeket, ez esetben frissítsék, amíg a hardver alkalmas rá.
A mai hardverek pedig épp oly alkalmasak lennének a gyártófüggetlen frissítésre, mint számítógépek esetében, ne feledjük, ezek is ugyan olyan számítógépek, csak sokkal kisebbek és sokkal butább a szoftver rajtuk, szándékosan. -
opr
nagyúr
Elvileg a 3.0-val (vagy ami lesz a neve így a tabletkavar után) szorosabbra fogja a pórázt a google, remélhetőleg ez egy lépés lesz a gyártófüggetlen frissítés felé, ami szvsz nagyon jó lenne.
Engem pont nem fog érdekelni, hogy nem lehet szénné skinelni, ha cserébe minden telefonra egyszerre kijön a frissítés, kompatibilitási gondok kanyec, a kezem meg kiveszem a bilibőlui.: az xt720 nekem alpjaiban vette el a bizalmam a moto-tól... Nem az a gáz, hogy nem frissítették, hanem hogy előtte be volt ígérve, sokan megvették, és akkor közölték, hogy bocsmégse... Ez felháborító, én is majdnem alászaladtam, úgyhogy nálam moto kiesett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DJI topic
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Medence topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest