Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apir
tag
Sziasztok. Nézegetem a telefon leírását és kicsit ellentmondó dolgokat látok, még ha egyértelműbb is a helyzet:
"- Van magyar nyelv a telefonon, vagy fel lehet tenni?
Egyelőre csak a Cyanogen Modban (CM7) van magyar nyelv illetve rovásírás."
"- Hogyan tudok ékezeteket használni?
A Setting/Language&keyboard/Input method alatt válaszd ki a Multi-touch beviteli módot. Ezután lehetőséged lesz az ékezetes betűk használatára, ha egy-egy magánhangzóra hosszan nyomsz."A rovásíráson nem a magyar írás volt értve? Vagy ez más mint az ékezettel írás (például esetleg nincs magyar t9 szövegbeviteli szótár)? Valamint az adott írásmódot a telefon összes részében lehet alkalmazni?
Tehát ha én lennék a hülye, akkor is megkérném hogy másoknak is egyértelműbb legyen a leírás hogy átfogalmaznátok -e esetleg?
-
Apir
tag
válasz #71562240 #36388 üzenetére
Az egész kérdésem szinte arra alapult, hogy megkérdezzem mit értett a leíró azon a szón, mivel keresésre sehol máshol nem található meg a topikban, viszont te egy kitérő kijelentéssel, miután fáradtságot vettél hogy írj nekem, a kérdésemre, mellőzted a választ..
Van asszociációs érzékem, de nem szoktam a rovásírást okostelefonnal összekötni, én kérek elnézést. -
Apir
tag
Hali. Megvettem a Defy-t, olvasgatok és állítgatok.
(Egyébként: T-mobilnál vett, zöld lencsést kaptam)Ha az "about phone"-ban 2.2.2 firmware version van írva, ez a menüpont jelöli a 2.1-es Androidot?
Google fiókomat nem fogadja el, wifi kapcsolatnál azt írja minden esetben hogy rossz jelszó vagy user. Ezt lehet javítani?
Mik miatt érdemes frissíteni a rendszert? (Mert ha nem lényeges az én szempontomból, lehet nem is frissíteném)[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Meg lett oldva.
Applikáció-specifikus kódot kellett generálni a google fiókommal...
Csináltam ilyet azelőtt, de nem külön készülékre, ezért gondoltam hogy az eredeti jelszavamat kéri.[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
A lényeg hogy a google account beállításai között az "Authorizing applications & sites" pontban kell megadni az új, google fiókot használó applikáció (Google Chrome vagy akár mobiltelefon, akármi lehet) nevét, és random jelszót generál neki, amit csak át kell írni, és utána el is lehet felejteni (mivel a fiók megjegyzi, és ezzel tartósan összeköti az eszközzel magát, valamint vissza is lehet vonni a kódot amikor csak akarod ugyanazon az oldalon.)
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
(Én eléggé kiélvezkedtem ma magam a telefonon,)
De kellene egy fontosabb segítség:
Mobilnet esetén hogyan tudom a korábban wifiről egyébként frissülő applikációk Mindegyikét letiltani hogy ne frissüljön, kivétel az internet-hozzáféréshez csak a böngésző lenne!Menüben találtam részmegoldásokat, de szabatos módszer kéne!
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz rum-cajsz #36574 üzenetére
Ez jó lehet, egyébként root nélkül megoldhatatlan hogy csak a böngésző használja a mobilnetemet?
Widgetek közül van egy olyan hogy Power Control, de azt nem tudom hogy ott a körbe-nyíl csak az ilyen beállított (pl. google) accountok szinkronizációját engedélyezi-tiltja, vagy az összes alkalmazásét is.
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Egyetlen major problémám van csak: bármilyen beállításban standy-ban 1 perc után megáll a lejátszó. Töltsek le újat?
Másrészt az app-ok oldalán sokan írják a layarról hogy nem lehet leszedni (a telóról)... tényleg ennyire szar?
Egyébként védelemre érdemes ilyen [link] dolgokat letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
válasz Angelo69 #36647 üzenetére
Személyes tapasztalatot írok (2 napja vettem)
üzletben a nő azt mondta függetleníteni kell pénzért, azelőtt a webes részhez emailt írtam mikor lesz újra, ez a válasz: "Sajnáljuk, azonban a Motorola Defy készülék kifutó modell(...) Felhívjuk a figyelmét, hogy az általunk forgalmazott termékek hálózati korláttal vannak ellátva, tehát a magyarországi T-Pontban vásárolt készülék kizárólag magyar T-Mobile-os SIM kártyával működik.(...)"Persze mikor betettem a djuice-os kártyámat egyből ment a hívás, mobilinternet..
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Huh egy kisebb app-letöltési hullámon vagyok túl.
Google Goggles
Droidlight LED Flashlight
SlideIT Keyboard ez magyarul is tud swype-ot ezért megvettem, és nem rossz.
Google Reader - ez eléggé használhatatlan volt nekem mivel weben gyorsabb, és van amihez amúgy is böngészőt indította el, úgyhogy letöröltem
Google Docs - nem volt memo-m, úgyhogy ezt megnéztem, annak nem jó, de neten írkálhatsz, működik bár körülményes, fennhagytam
Smart Keyboard PRO - na ez is tud magyarul (szótár), de T9-es szótár (régi telefon fajta) billentyűzetével menet, mozgás közben sokkal könnyebb a bevitel.
ColorNote Notepad Notes - Vége megtaláltam egy jó memo-t, jelszóval is védhető irományok!
PlayerPro Music Player - Na ezt viszont Megérte megvenni, nem is számítottam ilyen király kinézetre, és látszólag teljesen megoldotta a zene-kikapcsolás problémámat, alvásból ébresztve teljesen átszabta a zene és az artist borítójára a standby (zárókód előtti) telefonképernyőt a kezelőgombokkal, nagyon állat[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Azt még mindig nem tudom mennyire érdemes ilyen Antivirus-t letölteni a marketről.. van haszna? ha opera minivel böngészek attól még be lehet kapni dolgokat?
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Előzetesen:
messengernek ebbudy-t fölraktam, ez elvileg jól küldi, mást nem próbáltam.
Lecseréltem sokéves SIM-kártyámat is (a telefonszám ugyanaz maradt), olvastam hogy a régi jobban tudja meríteni a telefonokat (sőt van amivel el sem indul).Ma terhelésnek vetettem alá a gépet és éjjeli repülő módban hagyás után 10-től 7 órát bírta Non-stop böngészve ; zenélve ; hangosan is, máskor fülhallgatón lejátszott, mobilra optimalizált (youtube, 22 perces sorozat + legalább még 20 perc innen-onnan) és nem-optimalizált (megavideo-s oldalon egy másik 21 perces sorozat ami akadozott az oldalról megnézve) dolgokat lejátszva, ebuddy végig "on", közte operáztam végig, 5%-ra vittem le a batteryt.
Vagyis naphosszat úgy is kibírja durván hogy fel sem állok közben és nem csinálok mást
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
--
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Apropó, tudja valaki melyik a Defy-s szerviz és föl lehet e hívni őket? Szívesen megkérdezném milyen tapasztalatuk van erről.
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Infónak: a Raging Thunder nekem bejött, nem rossz game!
[ Szerkesztve ]
-
Apir
tag
Hali. Hol lehet hivatalos forrásból Motorola akkumulátort venni a Defyhoz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest