Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apir
tag
Huh egy kisebb app-letöltési hullámon vagyok túl.
Google Goggles
Droidlight LED Flashlight
SlideIT Keyboard ez magyarul is tud swype-ot ezért megvettem, és nem rossz.
Google Reader - ez eléggé használhatatlan volt nekem mivel weben gyorsabb, és van amihez amúgy is böngészőt indította el, úgyhogy letöröltem
Google Docs - nem volt memo-m, úgyhogy ezt megnéztem, annak nem jó, de neten írkálhatsz, működik bár körülményes, fennhagytam
Smart Keyboard PRO - na ez is tud magyarul (szótár), de T9-es szótár (régi telefon fajta) billentyűzetével menet, mozgás közben sokkal könnyebb a bevitel.
ColorNote Notepad Notes - Vége megtaláltam egy jó memo-t, jelszóval is védhető irományok!
PlayerPro Music Player - Na ezt viszont Megérte megvenni, nem is számítottam ilyen király kinézetre, és látszólag teljesen megoldotta a zene-kikapcsolás problémámat, alvásból ébresztve teljesen átszabta a zene és az artist borítójára a standby (zárókód előtti) telefonképernyőt a kezelőgombokkal, nagyon állat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest