Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhunter
tag
Ami nekem van, az mind2 egy tok. Azt a másik gumisat nem tudom. Amit te másodiknak linkeltél, én olyat használtam, az gumis. De baromi vastag, és szerintem kényelmetlen. zsebből úgy kellett kicincálni, ha ültem akkor kb képtelenség volt.
Csillapítás szempontjából a telefon maga szerintem bírja a strapát, max a burkolat nem annyira (én mielőtt vettem tokot kétszer hatalmasat repítettem rajta, ez a két sarkán meg is látszik, eléggé le van törve, viszont semmi baja tőle)
Szegeden sajnos nem tudom megmutatniDe postával biztosan küldenek. Annyi még tanácsnak, hogy ha mégis a gumis mellett döntesz, akkor szerintem nézd meg mielőtt megveszed...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- LEGO klub
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest