Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Bocs hogy ide is beirom de a Mélyvizben senki sem válaszol
Valaki járt már hasonlóan ? Belefutottam egy furcsa dologba , este leraktam a telefont 75% aksi ,és reggelre lemerült 2% -ra és telefonálni sem tudtam elkezdtem hivni a másik félt de nem csörgött ki és nem történt semmi , ujrainditottam a telefont és mostmár tudok telefonálni.
Este még ugy emlékszem ujrainditottam a telefont és 3g off ,az lehet hogy valami beragadt a memoriában és az meritette le ??? Vagy mitől lehet ez ? ötleteket elfogadokWajkiui 1.10.21 stable
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest