Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
killzone1987 #13662 üzenetére
én ha lehet, quarx cuccait használom, szerintem megbízható build-eket dob össze. az más kérdés, hogy kinek mennyire hatékony, mindenki másképp, másra használja/használná a telefont. nem biztos, hogy az egyik embernek megfelelő rom a másik ember igényeit is ki fogja elégíteni. ezért szokás tesztelgetni, kipróbálni minél többféle romot, hogy lássa az ember, melyik tudja nyújtani a legtöbbet az ő saját használati szokásai mellett. ez ennyire egyén függő sajna, ebben nem igazán lehet tanácsokat adni. vélemények persze vannak...én is tudnám Neked ajánlani, hogy tedd fel a quarx romot, mert szerintem király. aztán Te meg hülyének nézel, mert számodra nem megfelelő. szóval próbálkozni kell, az a biztos
stabilnak stabil egyébként, azt biztosra mondhatom. már sok release-el ezelőtt stabil volt a CM9, ilyen téren nincs gond vele.
CM10-el kapcsolatban semmi érdemlegeset nem tudok mondani, mivel a beta-t próbáltam anno, azóta hanyagolom. bár sokan írták itt, hogy már alkalmas napi használatra, én még várok egy kicsit. úgy is mondhatnám, hogy még éppen tudok várni kicsit
egyébként már a beta is király volt, sebesség terén abszolut meggyőző. és ez azóta csak javult(de akkor még térerő sem volt, meg audio se, meg animációk se mind működtek...szóval na
)
lényeg a lényeg, szerintem quarx cuccaiban nem fogsz csalódni
-
konigjanos
senior tag
válasz
killzone1987 #13662 üzenetére
a cm10-ben van jópár menüpont, ami nincs lefordítva!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest